![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Chciałabym przedstawić mój pierwszy dom na forum. Ale jednak zanim zaczniecie oceniać, prosiłabym abyście czytali wszystko, żeby nie było jakiś nieporozumień.
![]() Bryła nie jest mojego wykonania. Nie umiem budować, więc stwierdziłam, że ściągnę dom, a umebluję go sama. Ściany i podłogi również dobierałam ja. Jeśli komuś się podoba: bryła jest do ściągnięcia na ModTheSims2. Dom jest przeznaczony dla dwójki osób - rodzeństwa, małżeństwa (ale bez wspólnego łoża). Jest on bardzo mały, więc niektóre zdjęcia robiłam z trudem. Można też zauważyć, że na niektórych fotografiach gałęzie wchodzą w ścianę, ale to raczej nie powinno sprawiać problemu. Aha, chciałabym też, abyście nie zwracali uwagi na to, czy mój dom jest pierwszy, czy nie. Proszę o szczere oceny, co mam poprawić w umeblowaniu i tego typu rzeczy. A więc, zaczynajmy! To już koniec. Proszę o oceny. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:43 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domek mi się podoba
![]() -koloru ścian - tych niebieskich i zielonych :/ (ale to oczywiscie sprawa gustu, pewnie tobie się podobają;p) -roslinności która "wchodzi" do domu, chodzi o to że przenika przez sciany, i znajduję sie np. w prysznicu ![]() Oprucz tego domek mi się podoba ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest Twoja,ale ogród rozumiem,że tak?
![]() Jeśli tak,to gratuluję-wyszedł ci bardzo dobrze,widać,że miałaś na niego pomysł,co się na tym forum zdarza nieczęsto ![]() Wnętrza są kolorowe i przytulne,co lubię ![]() ![]() Tylko sypialnia...jest zbyt zimno-mogłaś dać na podłogę drewienko no i tapetę wymienić na jaśniejszą.I ciemne "oprawy" łóżek nijak pasują do listwy z jasnego drewna ![]() No i podłoga w salonie koszmarna-taki beton ![]() Ogółem domek jak na 1 jest świetny,musisz popracować trochę nad "łamaniem" barw,żeby nie wyszło tak jak koszmarkowato i zimno jak w sypialni ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Odświeżam stronę parokrotnie i nie widzę żadnego zdjęcia. Może to przez Mozillę, nie wiem, spróbuję w IE.
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Żadne zdjęcie mi się nie wyświetla ;/.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mi też nie :-(
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
bouffe - wrzuciłaś zdjęcia na serwer interii, który ma godzinne limity transferu co oznacza, że zdjęcia zobaczy tylko kilka pierwszych osób - kolejni chętni będa musieli poczekać godzinkę. Spróbuj może wysłać je gdzie indziej, np na http://imageshack.us/
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
E... 10/10
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
AAAAA - Boufe... Właśnie widzę tylko bryłę i kawałek ogródka...
Pierwszy błąd który dostrzegłam to krzywa ściana basenu (kod elevation false?)... Nie sądzę, żeby to było zamierzone... Nie podoba mi się również to, że gałęzie "wchodzą" do domu - no przecież dążymy do perfekcji i mogłabyś je o kratkę przesunąć ![]() Dobra - w końcu wyświetliło się wszystko więc... BÓJ SIĘ!!! Nie mam już żadnych zastrzeżeń... Kolory chociaż ostre nie dają po oczach, a dają domkowi ciepło ![]() ![]() A ogródek widać, że jest przemyślany i starannie wykonany (oprócz zastrzeżeń wyżej ![]() Ocena 8/10 ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|