![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam dwa problemy w grze:
1. Gram pewną rodziną. Używam kodu bool prop... żeby za pomocą opcji MAKE SETECABLE dołaczyć obcego Sima do rodziny, zapoznać z jakimś jej członkiem, podciągnąć kontakty na 100/100 (tak, żeby byli przyjaciółmi), potem odłączyć od familii i dostać awans dzięki nowemu przyjacielowi ![]() 2. W rodzinie przedstawionej powyżej są następujące Simy: mama, tata, córka, córka1, mąż córki, mąż córki1, dziecko córki i dziecko córki1. Problem w tym, że mama i tata nie są spokrewnieni z córkami, ich mężami ani ich dziećmi! Owszem, w drzewie genealogicznym tak, ale w kontaktach są jako "znajomy". Co z tym zrobić? Skomplikowane te problemy, wiem, sorry, że tak chaotycznie opisane. Mam nadzieję, że ktoś pomoże? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hej - pewnie zaprosiłaś go niechcący na wakacje, bo nie sądzę, żeby to był błąd gry... Ta opcja jest jak się rezerwuje wakacje to się pytają z kim chcesz pojechać... Jak wrócisz to on nie będzie w rodzinie.
2. Pewnie za mało z soba rozmawiają, to też jest normalne, że wtedy wyświetlają się na pasku kontaktów jako znajomi. Nie masz żadnych powodów do obaw ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 04.07.2008 - 11:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
w tym pierwszym przypadku też tak miałam weź go najlepiej zabij (wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true, później klikasz na sima przytrzymując shift, szykasz obcji kill klikasz w nią i później tą opvje następną i sima muchy zjadają
co do drugiego to nie mam pojęcia |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Sorry, że tak późno dziękuję ^^
No więc: dzięki, a szczególnie bjork ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |