![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Hehe xD ;]
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Ech... kobieta zmienną jest xDxD
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
mam wszystkie dodatki.simka czarowała i teraz sprząta mi w domu jakiś latający duszek
![]() co do dawania kwiatków to moi simowie sami z siebie robia to bardzo często ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() ![]() Mój Sim po raz pierwszy coś takiego wyłowił... Zdarzyło się to też Wam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Dostałem niedawno the sims zwierzaki balanga i gwiazda . Zainstalowałem i po zainstalowaniu powiększyła mi się okolica.Po dwóch dniach kiedy chciałem zrobić jakąś rodzine po chwili uslyszałem taki ryk Grruuuuuuuuu !!! Zdziwiłem się z lekkim strachem i włączyłem spowrotem okolice i zobaczyłem jak do jeziora wpływa wielki zielony potwór......
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
on także jest w okolicy wakacji.
![]() ![]() moim zdaniem to poprostu zrobił maxis potwora z lochnes (pisze pospolszczonemu bo nie wiem jak to się pisze ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
muszę sobie kiedyś w to pograć fajna gierka
no trn potwór jest cool |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Ten latający duszek to Wally Ognik czy jakoś tak
![]() Ale wracając do tematu to nie wiem czy to można nazwać odkryciem ale mnie to rozbawiło... mianowicie zatrudniłam pokojówke i wtedy kiedy ona przyszła do mnie sprzątać zapukałam w tą czarną trumne i wylazła nasza stara dobra Kościlda xD Kiedy pokojówka Lola zobaczyła szkielecika w jej ubraniu zbytnio się tym nie zachwyciła xD Miała nad głową chmurke z Kościldą i sobie poszła xD W sumie się jej nie dziwie ja tez bym nie chciała pracować pod jednym dachem z kupą żywych kości w ciuchach pokojówki xD |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|