![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Czesc Lipsick!
Czy ze studni ci wyszla, bo ktos sobie zyczyl romansu? Jak tak,to sie nie martw,u mnie tez bylo tak ze dwa razy..... Ale agresywna z niej sztuka,nie ma co.... Na niejednej randce mi sie pojawila(w simach naturalniesz!) |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
no ta babcia jest bardzo agresywna dzisiaj rano grałam w simsy i pojechałam moją simką na przedmieścia i spotkała tam swojego chłopaka i zaczeli się całować a zednecka zaczeła ich bić torebką
|
![]() |
![]() |
#194 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak usunac (dokladniej mówiác ZABIC) PZ??? Próbowalam, ale po jakims czasie... ZNIKLA. A na Krowokwiata nie reaguje...
![]() |
![]() |
#195 | |
Guest
|
![]() Cytat:
hehe widocznie babcia zazdrosna że nigdy takiej czułości niezaznala i teraz z zazdrosci wszystkich nęka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Powiem szczerze Pani Zadecka to odpowiednik mojej sąsiadki. Dlaczego? Raz se siedziałam z chłopakiem na ławce i mielismy sie całowac a tu nagle idzie to basko i nas karci mojego chłopaka zbiła torebka w brzuch ale podobno go nic to nie polało ;p potem poleciała naskarzyć moim rodzicom, że nie wychowali mnie i to powoduje, że w miejscu publicznym costam costam. Od teraz uważam nawet w simsach.
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam nocnego życia, ale taka sama staruszka jest w the sims randka...
|
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
jest ???
ja nigdy nie spotkałam tej babci w randce |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Jest w randce na parcelach publicznych (tam gdzie sprzedają biżuterie)
|
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
wpisz boolprop testingcheatsenabled true,
kliknij na nią drugą stroną myszki i daj force error (czy jakoś tak) jak wyskoczy okienko daj usuń i będzie. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|