![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
A niby dlaczego 1 lub 2 osoby? ;o
|
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej przyszedł do mnie zlodziej to musi być jakaś bajka dla dzieci niektórzy mówią,że złodziej nie przychodzi gdy się ma alarm inni mówią,że przychodzi do biednej bez alarmu rodziny przed chwilą położyłem moją rodzinę spać i patrzę i alarm mi sie włączyl przyszedl złodziej ale policja przegrała i uciekł mi zwyklę złodzieja można wyłać kodem ale to jakaś bzdura pierwszy raz przyszedł złodziej bez kodu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Do mnie zawsze przychodzi jak zapomnę alarm kupić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze mam kupiony alarm. I do jakiejś takiej średnio bogatej rodzinki przyszedł już 2 razy.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Do mnie jeszcze nigdy złodziej nie przyszedł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
To musi być jakaś bajka dla dzieci
Złodziej zawsze przychodzi do bardzo bogatej rodziny jak się ma alarm to mi on przyszedł jak położyłem spać Nysia pamiętam taką sytuację jak jeszcze miałem The Sims 1 tam była wielka willa i tam wprowadziłem jakąś rodzinę i wiesz co co chwila złodziej przychodził prawie co codziennie Nawet jak zainstalowałem alarm to ten dupek dalej przychodził oczywiście w nocy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
A ja nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam włamywacza u mnie to znaczy w domu moich simów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ha, u mnie dzisiaj był. Tzn. grałam niezbyt bogatą rodzinką, w której nie ma alarmu. A tu nagle trafił się awans i premia, więc wyposażyłam w najlepsze elektroniczne sprzęty. I szczęście, że zamontowałam alarm, bo jeszcze tej samej nocy złodziej mnie odwiedził.
|
![]() |
![]() |
#60 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Do Kaliente przychodzi zawsze
![]() |
![]() |