![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
bardzo dziękuje za ocenę (wiem że jest niska ale krytyka dozwolona) miałam pokazac bryłę ale nie moge zdjęcia znaleźć dziękuje tez za wskazówki dotyczące budowania i meblowania moge tez zdradzić ze juz niedlugo wstawię dużo większy i fajnieszzy budynek
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
No to ja dam ocenę ale nie bedzie ona wysoka.
Za dużo lamp a mimo to pokoje bardzo ciemne ;/ W kuchni ściany nie są w ogóle pomalowane i obleśna podłoga Czemu w sypialni tych dwóch dziewczyn jest podłoga do basenu?? brzydko to wygląda. Nie widzę ścian :/ Na przyszłość rób zdjęcia gdzie widać całe ściany a nie tylko ich fragmenty albo wcale. Nie moge ocenić bryły i ogródka bo nie widać ich na zdjęciach, zresztą i tak myślę że ogródka nie ma wcale ![]() rady: budowanie: -buduj mniejsze pomieszczenia -"maluj" wszystkie ściany -nie ustawiaj tak dużo lamp -spróbuj zbudowac dom dla mniejszej ilości osób np. singla, małżeństwa -buduj ogródki! zdjęcia: -rób zdjęcia za dnia aby było jaśniej -najlepiej rób zdjęcia w trybie życia aby nie było widac czarnych kratek -to o czym już wspomniałam czyli widoczne ściany -na zdjeciach pokazuj również bryłę i ogródek po to też ważne elementy. Z oceną chętnie poczekałabym do następnego domku ale jak prosisz to masz, tylko sie nie przeraź bo jest niska. ocena : 2,5/10 Czy jesteś pewna na wstawienie dużo większego budynku?? nie lepiej byloby spróbowac z małym mieszkankiem z ogródkiem? Ostatnio edytowane przez asiolek : 15.07.2008 - 13:12 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
czemu temat si nie rusza
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|