![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
hey mam małe pytanko bo nie dawno znalazłam tą fotke na pewnym forum ale nie bylo przy tym zadnego pliku do pobrania czy ktos wie jak zrobic taki wodospad w basenie albo czy trzeba jakis plik? prosze o pomoc
![]() fotka zamieszczona w linku ...prosze jak ktos cos wie albo znajdzie to napiszcie tu albo na PW http://thumbs2.modthesims...3_685430_01.jpg |
![]() |
![]() |
#203 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten link chyba nie działa (albo mi net nawala)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tutaj jest link do wodospadu, najpierw się zaloguj i dopiero ściągnij plik o nazwie waterfall.
http://modthesims2.com/showthread.php?t=264614 |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
Hej! Mam pytanko. W obawie, że mógł być taki temat postanowiłam napisać go tutaj. Ale: naprawdę szukałam. Temat podchodzi do Podróży. Dobra, dobra piszę o co chodzi.
A więc. Weźmy sobie obojętnie jakie miasto. Np. Kwitnące Wzgórza. I czy mogę w tym miasteczku zbudować hotel. Tzn. zbudowałabym parcelę publiczną, następnie na niej hotelik oraz wpiszę kod. I czy wtedy mogłabym pójść simem na tą parcelę? Ale nie, że ta parcela będzie się znajdowała w jakieś miejscowości na wakacjach, tylko w Kwitnących Wzgórzach. Czy tak da radę? Czy jednak muszę zbudować w np. Wyspie Twikki? Pytam, bo niepotrzebnie nie chcę budować, jeśli ma być wszystko na marne? Pozdr. ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
Ja próbowałam coś takiego zrobić i nie wyszło, nie było takiej opcji żeby sim mógł tam mieszkać. Musi być to otoczenie wakacyjne.
|
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Dzięki za odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Moje pytanie: Jak zbudować domek wakacyjny? Mam konkretniej na myśli wartość podawaną do kodu "changelot...". Podajemy też wartość "hotel", czy jak? x_X
|
![]() |
![]() |
#210 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Fizly - kupujesz parcelę mieszkalną w okolicy wakacyjnej a później na niej budujesz domek.
Żadnych kodów ![]() EDIT: Domek sim może później kupić przez komputer lub przez telefon w swoim zwykłym domu i wyjechać do niego na wakacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|