![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No i w końcu popełniłam...
Nie cierpię tego typu budowli - pewnie się już naoglądaliście tych nowoczesnych klocków na forum wystarczająco dużo ![]() Ale na moją korzyść przemawia fakt, że dom jest PRAWIE CLEAN - nie wyobrażam sobie domu bez zasłanianych żaluzji, firanek itp. Więc załączyłam firanki by MIKI2207 (do pobrania ze strony www.simsart2.pl) Zaczynamy: Całość: ![]() ![]() Mały tarasik... W sumie fajne miejsce do opalania mogłoby z tego być, ale oczywiście w tym miejscu pada cień ![]() ![]() ![]() Nocą: ![]() Po wejściu wchodzimy do salonu: ![]() ![]() ![]() ![]() Z salonu jest blisko do kuchni: ![]() ![]() ![]() ![]() Po wyjściu z windy na I piętrze znajdujemy się w kąciku biurowym: ![]() ![]() ![]() który łączy się z sypialnią (wreszcie wpadłam na pomysł, jak wykorzystać podest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na tym samym piętrze znajduje się także łazienka... (przyznaję - nie bardzo mi się samej podoba... Coś bym zmieniła w ustawieniu "mebli", ale niekoniecznie wiem co...) ![]() ![]() ![]() ![]() A na dachu simy mogą zrobić grilowe przyjęcie: ![]() ![]() To by było na tyle. Już niepytana się tłumaczę z tych samych pokryć ścian i podłóg - tak jest bardziej surowo i "nowocześnie". Próbowałam różnych kombinacji i w końcu pozostałam przy marmurach ![]() Zapraszam do komentowania i pozdrawiam serdecznie. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja się tam na domkach może za bardzo nie znam ale napiszę coś
salon jest ładny i fajoskie radioo ;d ten kącik biurowy i sypialnia podobają mi się najbardziej ;] i fajny pomysł żeby to połączyć z tym podestem ;> łazienka jest ładna, ale nie fajny jest ten prysznic zaraz obok drzwi i nie podoba mi się jeszcze że wszystkie meble są czarne, ale tak to domek bardzo ładny :> |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Świetnie Bjork ! Wszystko starannie wykończone,nie ma napychu w widocznych miejscach ;] Co do tej łazienki ,to może ci sie wydaje taka nieforemna przez tą kabinę prysznicową. Ja bym ją usuneła ,a wzamian umieściła dużą roślinę w obszernej donicy. No i odrazu by było lepiej-moim skromnym zdaniem. Chyba ,że faktycznie uparłaś się na tą kabinę to przeniosłabym umywalkę na jej miejsce a kabinę do roga wsadziła (bo wkońcu rogowa jest-tam gdzie stały ręczniki) i yłoby cacy ;]
10/10 Pzdr.ShebuL P.S. i jak Ci sie podoba mój Av nowy ?? ^^ Heh. |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się. Dom w moim stylu ;]
Wszędzie (w środku) to samo zestawienie barw - czarny + biały z domieszką czerwieni. I ten sam styl. Jeśli o mnie chodzi, to bardzo lubię domy, które są jakby zamknięte w jednym określonym stylu. Wspomnę też o tym, że lubię kontrastujące kolory w pomieszczeniach. A ta czerwień przełamuje tą monotonię tych dwóch barw. 10/10. pozdrawiam ![]()
#5 |
|
![]()
Ty cholero ale Ci fajnie wyszło, nie lubię Cię
![]() ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła przypomina mi mały blok ;] W bryłach modern jest coś takiego, że pomimo surowości/prostych linij ścian jest na czym zawiesić oko. Coś co zapiera nam dech w piersiach. Tutaj tego nie ma.
Wnętrze jest typowo Twoje - że tak powiem ;] Wszystko jest robione z głową. Nie ma zbędnych/nieprzydatnych rzeczy. Poza tym uwielbiam połączenia czerni z czerwienią. |
![]() |
#7 |
|
![]()
No i znowu mi się podoba
![]() ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
A mi nie do końca się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
świetny 10/10
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Z zewnątrz ładny, taki prosty, ale dobrze się prezentuje i wszystko dobrze dobrane. Za bryłę i to co jest na zewnątrz daję 10/10 jak nic.
Ale wewnątrz troszku gorzej. Wszystko jest co prawda dobrze i z głową podobierane, ale całość jest po prostu SZARA!!!!! 7,5/10
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|