![]() |
#432 |
Guest
|
![]()
"modelatorami" hehheheh.
|
![]() |
#433 |
Guest
|
![]()
haha
A nie lepiej w Warszawie? Jest w centrum Polski. A w ogóle i tak wiadomo , że żadnego zlotu nie będzie, za dużo ceregieli z tym by było. |
![]() |
#434 |
Reputacja: 10
|
![]()
moja akurat nie. jak widac
|
![]() |
![]() |
#435 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do zlotu wątpię czy to się uda, i jeszcze w Warszawie gdzie ja do stolicy mam ok 400 km jak nie więcej
![]() Ja ogólnie to jestem za KONKURSAMI ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Reputacja: 12
|
![]()
zlot by nie wypalil, to pewne
![]() zreszta, zawsze mozna sie spotkac 'indywidualnie', co jest w sumie lepszym wyjsciem imo, chociaz i to nie zawsze sie udaje... wiec o zlocie nawet nie ma co myslec : ) |
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
imo przydalyby sie znaczki plci przy nickach (albo nizej, ale widoczne przy postach)
|
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
@up Weszłam w ten temat, żeby o tym napisać
![]() - Dziewczyno masz talent! - Nie zmieniaj mi płci, jestem chłopakiem i inne tego typu rozmowy ![]() Ja też jestem za konkursami. ostatnio tu nudno jakoś. Edit: I jestem za działającymi przyciskami przy pisaniu posta. To wpisywanie [colour..... jest męczące ;/ Ostatnio edytowane przez Holly : 07.08.2008 - 11:08 |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
proponuje tez usprawnienie regulaminu forum, tj. jakas wzmianka o starych tematach (np. takich sprzed dwóch lat). i tyczy się to tematów z pytaniami, problemami ("co mam zrobic, bo nie działa, bla bla bla...") - przeciez po jakims okresie czasu uzytkownik na pewno znalazl juz odpowiedz, a byc moze nawet przestal korzystac z forum. co innego roznego rodzaju ankiety - tutaj czas by nie obowiązywał.
|
![]() |
#440 |
Guest
|
![]()
ja też jestem za aktywnym przyciskami przy pisaniu posta. to męczące a poza tym jak sie dodaje kilkanaście screenów z gry to kurde można kota dostać
wiec apeluje do zalogi o uaktywnienie "guziczków" xd |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|