![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Dzięki haughton. Kamień spadł mi z serca! Mam jeszcze pytanie:
-jak usunąć to konto ![]() Ostatnio edytowane przez bazik : 31.07.2008 - 11:23 |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odświeżę temat, żeby nie zakładać nowego
![]() Słuchajcie mam zamiar wykupić konto na TSR, posiadam PayPal, ale w momencie kiedy chcę zapłacić, otrzymuję informację aby dodać do konta PayPal kartę kredytową, natomiast nie posiadam żadnej z wymienionych tam kart. Czy jest jakiś sposób na obejście tego? Wiem, że kilka osób ma płatne konto na TSR, to może akurat ktoś pomoże ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
jest jeszcze możliwość zapłaty przelewem,kliknij na wybierz kartę kredytowa nie PayPal i na końcu listy jest przelew bankowy-ustaw sobie język polski i kraj Polska,jeżeli mieszkasz w Polsce
a ja mam pytanie odnośnie subskrypcji,chce ja przedłużyć i jest opcja podaj kod prezentu- Geschenkgutschein eingeben ,wie ktoś gdzie mogę ten kod znaleźć ,bo jak klikne na ta opcje pojawia sie puste pole do wpisania kodu? Ostatnio edytowane przez Ilona : 26.01.2010 - 12:22 |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję ilona, ale ta opcja jest trochę za droga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
to poczekaj na jakąś promocje,latem była subskrypcja o 8€uro tańsza,jak ja kupowałam na pół roku to wtedy płaciłam 18 z kawałkiem,a teraz kosztuje 26 z centami
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|