![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
podoba mi się pierwsza, jak już wczesniej ktoś mówił nie wychodzą ci nosy. Są trochę za małe i jakby wklęsłe. Popracuj nad tym.
Nie wiem czy to wina grafiki, ale skin jest niewyraźny. Poza tym mają śliczne usta. Jeszcze jedna uwaga- Oceniając całokształt Twojej pracy muszę powiedzieć, że Twoje simki są takie... zwyczajne, mało w nich orginalności, niektóre są strasznie podobne do siebie. Nie bój się czasami zrobić przyduży nos, czy krzywe oczka. To im nada charakteru i wyróżni je. |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Ta pierwsza nawet fajna, ale bardziej podoba mi się Elle. Jest naprawdę ładna, i oczka pasują jej do koloru włosów. Bardzo fajna jest też fryzurka
![]() |
![]() |
#83 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Coma i Elle buźki mają ładne, ale ciuchów już im ładnych nie dobrałaś.
Szczególnie te bluzki mają fatalne tekstury. Nie wiem, czy to wina złej jakości zdjęcia (chyba raczej nie, bo twarze są OK), czy po prostu musisz być bardziej wybredna przy ściąganiu ciuchów z netu ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Hmm..Mogą być.. ale: może przez tą grafikę tak jakoś rozmazane się wydaje. Ta druga, jak już ktoś powiedział koło nosa, jakby była brudna. W ogóle takie tłuste twarze mają i ta pierwsza jakby włosy nieuczesane miała. Jakoś dziwnie mi to wygląda. 5.5/10 Ale to pewnie wszystko grafika zepsuła.
Pozdr. |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
może i wina grafiki ale simki doskonałe nie są, dziękuję wszystkim za opinie chociaż jakości zdjęć nie mogę poprawić
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
a jednak trochę się dało, pierwsza simka ma na sobie strój oraz kapelusz mojego projektu, sama w sobie jest trochę maksisowa ale nie chodziło mi o nią
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Relline ![]() ![]() Amy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Ubranko: 10/10
Relline: 8/10 Delikatna, ale nie pasuje mi ta szeroka szczęka. Amy: 9,5/10 Typowa paryska księżniczka =) Moim zdaniem za ciemno pomalowane oczy. Ostatnio edytowane przez Nyks : 05.08.2008 - 09:57 |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
naszło mnie na tworzenie ubrań, zapraszam do dwóch kolejnych, dzisiejszych produkcji
1. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Ta sukienka niezbyt mi się podoba. Chyba przez to, że jest taka "rozkloszowana" na dole. Za to drugi ciuch jest b. fajny.
Pees. Meshe robisz sama? |
![]() |
#90 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Coś te ciuchy mają kiepskie tekstury... niestety... zbyt rozmazane.
No ale rób dalej, bo któreś z kolei będą doskonałe ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|