|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaką kopię gry posiadasz? | |||
Mam oryginał, kupiłem/kupiłam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
375 | 61.78% |
Mam oryginał, dostałem/dostałam |
123 | 20.26% |
Mam pirata, z powodów finansowych |
65 | 10.71% |
Mam pirata, z innych powodów |
44 | 7.25% |
Głosujących: 607. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Macie coś do piratów? Ja nie... Tych których nie stać mają nie oryginalne, albo mają oryginalne bo wolą zaoszczędzić i kupić sobie jeszcze co innego! Ja ich rozumiem.
Sama mam Piracki dodatek. No i co z tego?? Inni to mówią: -Nie ściągaj bo policja przyjedzie... Zabierze ci komputer i będziesz łacić 10 000 zł. Haha. Moja koleżanka ściągała i ściągnęla 55 trojanów. Ja pierniczę. Mój tata nie jest informatykiem, ale takie coś zdarza się jakbym ściągała i dawała do sprzedawania i brała kasę :/ |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
A ja dostałam oryginał od znajomego mamy, on jest dorosły i to już go nudziło. A mnie simy się nigdy nie znudzą. I dodaję ja mam oryginał.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja podstawę mam pirata ale wszystkie dodatki oryginalne
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
ja ale macie problemy
jak chcecie się obrażać wyzywać to róbcie to w realu albo na gg a zresztą kogo to obchodzi kim są wasi rodzice ? a moja pra babcia jest informaczyką i co interesuje was to ? (oczywiście to był żart) moim zdaniem temat głupi i tak się większość się nie przyzna ja mam same orginalne od piratów można mieć jakieś wirusy itp. więc wole nie ryzykować |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Podstawa oryginalna, jeden dodatek piracki (skopiowane od koleżanki) i jedne akcesoria też pirackie (skopiowane, ale od kuzyna). Reszta all legal
![]() Ja do piratów nic nie mam. Wręcz przeciwnie- kiedyś miałam same pirackie gry. Ale dzięki nim mam zarąbiście doszlifowany angielski- jeśli na necie nie było polskiej wersji gry. Wirusa, ani czegoś podobnego nigdy nie miałam- ja tego nie ściągałam, tylko mój brat, który się na tym świetnie zna. Ale z tymi piratami jest tez inna sprawa... Są przecież stare gry, których w sklepie, a czasami nawet i na Allegro nie idzie dostać. To co wtedy zrobić? Tylko i wyłącznie ściągnąć (na necie na pewno są). |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Ja ściągnełam The Sims 2 podstawe ale nie zadziałała i na drugi dzień pobiegłam do sklepu po oryginał . i wszystko działa !
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
@down: XD. no tak, teraz powinnam sama sobie wlepic bana za nabijactwo XD
Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.08.2008 - 21:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
jakby Ci to Pink_Angel napisala - NIE NABIJAJ!!! post musi miec przynajmniej 6 słow!
[przepraszam, nie moglam się powstrzymac] @down: nie, nie robie. kompletnie nie o to chodzilo w tym poscie ;] bo sadze, ze super mod zna regulamin. Ostatnio edytowane przez stotka : 11.08.2008 - 21:45 |
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 10
|
![]()
stotka robisz za szeryfa?
ahasdhashsahs haaa zeby nie bylo, ze nabijam ;] co tu sie zaczyna dziac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |