![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie czy naprawdę tak duzooo mebli dochodzi w Ikei? Warto ją kupic? Czy są moze jedno łóżko do sypialni, kilka półek, jakaś kanapa?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Naprawdę warto kupić - są co najmniej pięć łóżek, fajne komody i szafy, kanapy, fotele, ozdoby... Jedynie przy ścianach i podłogach się nie popisali, ale to tylko kwestia gustu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Bjork dzieki o pomoc...mi chodzi praktycznie o meble....skoro tak mówisz to napewno kupie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
W IKEA są tylko rzeczy do urządzania domu(bo niby jakie ubrania miały by być w obiektach z IKEA?), są bardzo fajne! ^^
Najlepsze są jak dla mnie te wszystkie małe szafki, w których Sim, może się przebierać, a wyglądają jak etażerki! NIE dla wielkich szaf, zajmujących cały pokój. xP |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
A mam jeszcze pytanie bo ZyzioSim dał mi ten zwiastun "Ikea uządza dom" http://pl.youtube.com/watch?v=fJE01-JMIZs to tam na koncu jest dokładnie w 1:13 min jest że The sims 2 Ikea do the sims 2 delux ? To co to znaczy? Że jak ja mam tylko the sims 2 to mi nie pójdzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
To chyba pozostałość po tłumaczeniu z angielskiego, albo błąd. W Polsce w ogóle Deluxe nie można kupić. Poza tym "Deluxe" to tylko The Sims 2 + Nocne Życie + jakieś programy. Nic więcej.
|
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
sorry że się wtrącam ale źle napisane w temacie
powinno być IKEA urządza dom ktoś nie umie ortografi zygiosim pisz w poście więcej niż 6 słów albo sobie daruj i nie nabijaj postów! |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Pink_Angel - też zauważyłam,że jest błąd ortograficzny - ale każdemu może się to zdarzyć.
A ZyzioSimowi zabrakło jednego słowa. A poza tym - jaki "zygiosim" - chyba ZyzioSim I przepraszam za offtop ale musiałam.jakby coś - to posta można usunąć. A co do tematu - warto kupić Ikeę - dochodzą bardzo fajne mebelki,dekoracje,eleganckie i nowoczesne kanapy,lampy.Tapety i dywany też są ,niektóre są ładne,inne nie.To zależy od gustu.Ale myślę,że nie zawiedziesz się na tym dodatku . Ostatnio edytowane przez blakistoni : 12.08.2008 - 19:04 |
![]() |
![]() |
#150 | |
Guest
|
![]() Cytat:
zdania tez powinno sie chociaz konczyc kropka (nawet jesli nie zaczyna sie ich z duzej litery - bo to wiadomo, kwestia indywidualnego stylu pisania w Internecie). ![]() co do ikei... prawde mowiac nie zaluje, ze mam ten pack. i coraz czesciej lapie sie na tym, ze wykorzystuje wiekszosc rzeczy z niego. np. moja ulubiona ozdobą są takie malutkie tulipanki na ścianę ![]() Ostatnio edytowane przez stotka : 12.08.2008 - 19:25 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|