![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny.
Masz talent. Wnętrze kolorowe, nowoczesne, meble ciekawie ustawione i bardzo ciekawej budowy bryła. To mi się w domach podoba najbardziej. Ładny ogród, ale podjazd (?) mi sie nie podoba. Jeśli to taka "krata" i w środku tej kraty jest trawa, to powinieneś teren (niecały, ale chociaż na około podjazdu) mieć w mniej więcej takim kolorze (trawy oczywiście). Oby tak dalej. 9/10 Pozdrawiam, GrL. |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Piękny domek
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Heh, ja zawsze się od czegoś przyczepie. Nie inaczej jest teraz.
Konkretnie: pokój dziecka. Pisałeś, że Alicja dopiero ma zamiar założyć rodzinę. A skoro tak, to znajdzie sobie męża i urodzi dziecko. To gdzie potem zamieszka ten niemowlak? Przecież nie będzie spał na takim wielkim łożu... I w ogóle pokój dziecka jest pomieszany z poplątanym. Na stole stoi komputer, a gdzieś obok skrzynia z zabawkami. Dla jakiego dziecka Ty to budowałeś? Widzę, że ktoś już zwrócił Ci na to uwagę. Ja się do tego dołączam. Reszta OK, chociaz ten chiński dach jakoś mi tam nie pasuje... I kratki na podjeździe (też widziałam, że o tym ktoś pisał). 8/10 |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
mi sie podoba az by sie chciało mieszkac wejsc do ich swiata.... 10/10 rób nastepne
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Domek piękny!! Zarówno na zew. jak i wew. wszystko ładnie skomponowane! Daję 10/10!!
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Samantha : 21.08.2008 - 14:25 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|