![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój telewizor!;O
Bardzo ładna simka, ma oryginalną urodę. Tylko szminka (błyszczyk?) wg. mnie za jasna. Tak, wiem czepiam się ![]()
#73 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne simki, szczególnie ta ostatnia jest bardzo udana, tylko nie pasuje jej ta szminka ale po za tym jest śliczna. Alex też niczego sobie, nie lubię tej fryzury z lokami ale tutaj wygląda super ;-)
|
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
ta ostatnia rzeczywiście czadowa!!!nie dosyć, że twoja najładniejsza simka, to jeszcze z forum jedna z najładniejszych jakie widziałam, naprawdę!
|
![]() |
#75 |
Reputacja: 10
|
![]()
No! Nareszcie jakaś normalna i popostu śliczna! Pobrałabym
![]()
#76 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam sobie przerwę w robieniu simów, ale nudziło mi się i postanowiłam, że zrobię jakieś "cudo". Jak to cudo wypadło, oceńcie sami.
Anita ![]() (Sesja nad basenem) ![]() ![]() ![]() (Musiałam zrobić to zdjęcie): ![]() I jak mi poszło po przerwie? Sami oceńcie! |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Anita ma pociąglą twarz, co jeszcze bardziej podkreśla fryzura ^^. To minus. Nie podoba mi się też szminka i nos.
Ale nie jest tragicznie. Dam 8/10 =) Byłoby 6/10, ale dodałam 2 pkt za fajne zdjęcia : ) Pees. Zrobię mały offtop, ale muszę wiedzieć. Skąd masz hack na te pozy? (proszę, wyślij mi link na PW albo daj tutaj) =) |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Bakalia, dzięki za komentarz. Pociągła twarz była zamierzona (inaczej zmniejszyłabym czoło)
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=272312 to ten hack |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Aha.
Dzięki =* |
![]() |
#80 |
Guest
|