![]() |
#192 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łatwiejszy sposób na Bellę w grze:
Wystarczy wejść na stronę: http://bogsims.com i ściągnąć oryginalną, maxisową Bellę. (Genetics->Regina->Pleasantview->The Goth Family). Potem użyć InSIMenatora i pogrzebać w edytorze drzewa genealogicznego. Ustawić tą ściągniętą Bellę jako żonę Mortimera, matkę Kasandry i Aleksandra, a tamten pierwowzór pójdzie w zapomnienie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
helena cóż za wyczerpująca wypowiedz....tylko problem w tym że koleżanka się nie orientuje w tym wszystkim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Ja wiem co zrobić aby Bella Ćwir była w Miłowie
1. Najpierw trzeba się z nią zaprzyjaźnic 2. Potem wprowadzić ją do siebie 3. Później spakować parcele do pliku 4. Wyjść z gry i wejść do pliku z pakowaną parcelą 5. Zainstalować plik z domem w którym jest Bella Ćwir 6. Wejść do gry do Miłowa 7. Wypakować z skrzyni domów Belle Ćwir helena ma racje ta w Dziwnowie to nie jest Bella Ćwir żona Mortimera i matka Kasandry i Aleksandra tylko PODRUBA FeverEDIT: Nie pisz dwóch postów pod rząd, używaj opcji Edytuj. Ostatnio edytowane przez stagnacja : 18.08.2008 - 12:21 |
![]() |
![]() |
#195 |
|
![]()
A co jest niezrozumiałe? Wszystko wyjaśnię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Ja jak mialam jakis dodatek np zwierzaki moglam wpisac kod i zebym miala belle cwir u siebie w dziwnowie i w kazdym innym miescie jakie tylko mam w grze. Szkoda tylko ze nie mozna bylo innych z roznych miast jak np werona przeniesc np do milowa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Pomoge wam sprowadzic belle cwir:
Wpiszcie kod boolprop testingCheatsenabeld true Potem przyciskajac shift kliknijcie na dowolnego sima Pojawi sie duzo opcji ale ciagle trzymacajc shift przycisnijcie wiecej Beda tam opcje np kill, spawn, doisplay to naciskamy spawn Bedzie tam opcyjka Tobstone Of L and D Trzymajac shift przycisnijcie ja Pojawi sie grob Smialo kliknijcie na niego Pojawi sie mase opcji Wybierzemy ADD Neighbor to Family Szukamy imionka Bella I gotowe |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
ee.. a co to jest to SIMPE?.. bo ja przywrocilam belle boolpropem.. i ona nie miala wspomnienia "umarlam".. w ogole nie miala wspomnien.. o,O.. tylko miala drzewo..
|
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Ewulka - tylko jest mały szczegół - Twoim sposobem można ją sprowadzić,ale jak wyjdziemy i wejdziemy do gry będzie pisało "Bella zmarła na innej parceli.."itd
I jest opcja "Edit" SImomaniaczko - to taki program,że można zmienić simowi,kontakty,płeć,zaprzyjaźnić go z kimś itp. ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
aaa.. to mozna skads sciagnac?..
ja teess kocham kotecki.. ![]() Ostatnio edytowane przez SImomaniaczka : 21.08.2008 - 16:04 Powód: zapomnialam czegos |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|