![]() |
#341 |
Guest
|
![]()
będzie tak, wystarczy czytac ze zrozumieniem.
to, ze nie ma ich na zdjeciach nic nie znaczy - w koncu czy na fotkach z "czasu wolnego" sa atrakcje z "podrozy"? spokojnie, tworcy gry nie są chyba tak glupi, zeby najpierw wydawac jeden dodatek, a potem z niego rezygnowac ![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie badz tak agresywna w swoich wypowiedziach
nie musisz się chyba dowartościowywać poprzez uszczypliwe komentarze nie powiedziałam że zrezygnowali by w zupełności, tylko kłopotliwe okazało się im posiadanie psa w w mieszkaniu,tego normalnego a miałam prawo tak myśleć bo skoro jest normalny dodatek Zwierzaki to po co robić takie małe paskudztwo w kojcu- tego po prostu logicznie nie potrafiłam wytłumaczyć ale być może jest tak, że wyszli na przeciw tym użytkownikom którze nie koniecznie posiadają dodatek Zwierzaki, i mając chęc posiadania pupila, mogli się zadowolić takim byle czym Poza Tym stotka ja nie pisałam o fotkach,ale o poradniku, który miał dużo stron, faktycznie część rzeczy było w nim nie koniecznie ok,wiec jeśli ktoś na 130 stronach piszac o zwierzakach pisze tylko o tych małych pso- świnkach to może człowieka zastanowić, tym bardziej że w poradniku sporo tłumaczą naprawde prozaiczne rzeczy z poprzednich cześci simsów |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
|
![]() Cytat:
![]() Już nie moge sie doczekać. Poradnik fajny, ściągnęłam sobie, chociaż w kilku miejscach jako nowośc dają rzeczy z podstawy (psychoterapeuta) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
Nie kazdy ma tez inne dodatki .. wiec mogli by tez duzo innych rzeczy w gorszej wersji dodac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
|
![]()
Nie ma się co martwić, że nie będzie można posiadać zwykłych zwierzaków w bloku mieszkalnym! Gdyby tak było, to po jaką cholerę miały być wydawane Zwierzaki? Traktuję tego psa w OŻ jako małe urozmaicenie... W końcu jak napisali - kontakty z tym pupilem będą tylko nieznaczne, więc właściciele dodatku Zwierzaki nie mają się co martwić - na pewno da radę wykorzystać pierwotnych czworonogów w grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Ten dodatek coraz mniej mi się podoba...
Ale chyba będzie lepszy od Zwierzaków. ;p |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]()
Uff ulżyło mi . ;D A się zezłościłam hehe .
|
![]() |
![]() |
#348 | |
Guest
|
![]()
magda1984, przede wszystkim nie atakuj mnie. ja sie nie dowartosciowuje (bo nie muszę, nie mam kompleksów) ani nie jestem uszczypliwa, tylko wytlumaczylam, ze widocznie ktos cos zle zrozumiał i ze mozna miec zwierzaki. sprostowałam tylko czyjas wypowiedz, ktora dawała do zrozumienia, ze nie mozna (moze twoja, a moze nie twoja - nie wiem, nie pamietam). wiec prosze, bez tekstow, ze sie dowartosciowywuje czy bog wie co - bo ci sie to tylko wydaje
![]() na szczescie zostalo juz to wyjasnione, ze mozna miec i psa w kojcu, i normalnego. Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
Pobrałam ten poradniczek i warto bylo...
Jak zobaczyłam stronę"Lokaj" to myślałam,że z krzesła spadnę ![]() Wg.mnie ten dodatek będzie bardzo fajny..może nawet i najlepszy..? Dziś skoczę do sklepu z grami ,i zapytam się kiedy będą mieli..a nóż widelec przed premierą..? |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
ja mysle, ze juz jutro bedzie mozna go dostac w empiku czy mm
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|