![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
no wlasnie o to chodzi ze bez move_objects on to bylo ! :lol: :lol:
P.S piesio tesh cie pozdrawia :lol: |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Z tym lewitującym psem miałam tak samo...
Kliknełam >Umyj< >Pusia<, a że pies nie podchodził to kliknełam jeszcze raz. Umyłam psa i sobie poszłam, a on umył się jeszcze raz... :lol: kiedyś miałam jeszcze zdjątka... ![]() A to wszystko za sprawą głupiego skunksa... <_< |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
fuuj
![]() jak gasnica ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Bo to połączone (lenili się twórcy) zauwarzcie, że jak skunks "Puszcza gazy" na psa to wygląda tak samo jak on... Tylko, że ma wyprostowane łapki i "coś" się z niego ulatnia...
|
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
Taaa. Oprócz tego, że łazi po działce i jak ktoś będzie próbował go wykurzyć to obsikuje tym płynem, robi coś jeszcze?
|
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
U mnie zawsze podchodzi do kwiatków i ma je w "chmurce"... Może to dlatego, że kwiatki są przy oknie, a on chce wejść i nie może... :lol:
|
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
u mnie skunsks robi dokladnie to samo
![]() ![]() dodam ze nie stoja pod oknem ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Oo, pewnie mu sie podobaja i tyle :> Jak mam skunksa to bezzwlocznie wzywam hycla.
A mi kiedys przyszedl El Bandito i jeden ze psow "Straysow" zamioast z nim walczyc to pojawila sie nad nim chmurka, a w niej glowka szopa i zaczal wokol niego biegac, czyli chcial sie bawic w berka :"P |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Może mu coś zawadzało???
P.S. Jestem bezwzględna i nie postawiłam żadnych łóżek, ani misek dla zwierzaczków...To jak przyszedł El Bandito wszystkie psy się z nim biły (nie miały co robić ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|