![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Nie można, niestety. To jest wbudowane, a jak wiadomo, przebudowywać apartamentów się nie da.
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() W dziale KODY dałam kody, które umożliwiają przebudowy w mieszkaniach... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Ojj, nie jestem zwolenniczką jakichkolwiek kodów ;<
No, ale chyba się skuszę tym razem, bo tak żyć się nie da hehe Mam nadzieję, że nie deformują w żaden sposób gry i nie wywołają błędów... :> |
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]()
Mam pytanko... czy ktoś jeszcze ma tak, że gdy rodzina mieszka w apartamencie, to po dzieci nie przyjeżdża autobus szkolny? Moje simy przez to nie jeżdżą do szkoły, chyba że rodzice odwiozą je samochodem, co jest bardzo irytujące, a poza tym w takim wypadku simowie muszą mieć garaż a wiadomo, że nie w każdym apartamencie taki się znajdzie... Spotkał się ktoś jeszcze z czymś takim?
Cytat:
![]() P.S. To mój pierwszy post na tym forum, więc: Witam! ![]() Ostatnio edytowane przez Aredhel23 : 01.09.2008 - 10:31 |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Normalnie przyjeżdża ;>
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
No
<znaki> |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Ciekawe czemu do mnie nie xD
Może to po zmianie statusu parceli z residential na apartamentbase...? Dziwne.. ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Po moje dzieci przyjeżdża autobus ; >
Patrzałeś czy w innych rodzinkach też tak masz? A te szafy to przekleństwo! Nie nawidze jak coś przysłania mi ekran xD. |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Taaa ja tak samo... a te nowe łóżko to niby też super, bo oszczędność miejsca, a i tak nic pod nim "w dzień" nie umieścisz ;p i też wysoki obiekt bleh...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|