![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Mam simy na laptopie(wszystkie dodatki) pod vistą. Nie moge wgrać dodatków tzw."simpaków" . Może ktoś wie jak to zrobić .Jest tego dużo.
|
![]() |
![]() |
#114 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jak nie kliknij na dodatku i "otwórz przez..." Po czym wybierz The Sims 2 Osiedlowe życie -> CSBin -> PackageInstaller i zobacz czy pójdzie :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
No dochodzi w OZ. to chyba do tego temat co? ^^.
Nie..tak się tylko pytam. Bo tych innych tańców, (taniec hula itp.) można insimenatorem. |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
bo do innych tancow wyszla juz wersja insimenatora.
nie jestem pewna, wydaje mi sie, ze nie bedzie to dzialalo, ale moze ktos, kto korzysta z insimenatora starego, a ma oz, by sprawdzil? |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
mi kolega tylko sprawdzil na stronie insimenatora ze wersja dest (do cw) nie blokuje zadnych interakcji typowych dla oz (czyli jak ktos mial cpr a starszy insimenator to np. nie mogl lapac motyli). co do tanca jeszcze nie wiem
|
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanie...gdzieś na forum czytałam,że ktoś grał jakąś rodziną Serducho-wnioskuję,że owa rodzina doszła w OŻ i powinna być w jaskini pokrzyku
![]() Ale u mnie jej nie ma! W ogóle mam chyba jakies błędy,u mnie w Jaskini mieszkają tylko 3 rodziny-Łysoń,Bokser i bodajże Podarek,w tym rodziny Bokser i Podarek składają się tylko z dzieci...Podarków nie sprawdziłam,ale oto,co zastałam podglądając rodzinę Bokser: [IMG]http://i36.************/28hlldk.png[/IMG] [IMG]http://i36.************/2saz2ad.jpg[/IMG] I w dodatku dziecko nie ma matki ani w drzewie genealogicznym,a w kontaktach ma tylko tą małą Podarek... U Was też tak jest? Albo może mi sie coś źle zainstalowało? Jakby co-gra jest oryginalna. |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
ok sprawdzilam, nie ma opcji nauczenia breakdance w starym insimenatorze
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|