![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam taki problem : ściągnęłam z netu trzodę chlewną ! Kiedy sim zaczął przymierzać się do wydojenia krowy okazało się to niemożliwe , a co więcej : zaczął CWAŁOWAĆ na niej po całej parceli !
Co zrobić , żeby wydoić krowę ? Mieliście podobną sytuację ? Dla kontrastu , po licznych wiktoriańskich dworach , przyszła mi ochota na sielskie klimaty....... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niestety..nie można doić krówek....no bo jak? Oni by potem to mleko mieli pić ? xD
Ja też pobrałam kiedyś chlewik z MTS2 czy innej strony..i krówek nie można było doić.. no niestety :C A przynajmniej nie spotkałam się z tym.... jeśli była to opcja to może to oznaczać zupełnie co innego..np. "Cwałowanie na krówce" xD |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Powinni dać dodatek do sims 2 "Rolnicze życie" xD
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
yyy, no tak, tylko zalezy skad sciagnelas te "trzode", bo powinien byc wtedy zalączony opis funkcji :p
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Sciagnij sobie zwierzeta stad http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=265231
i bedziesz mogla wtedy wydoic krowe ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
bacha88 - właśnie całą trzodę pobrałam dokładnie z tej strony , którą podajesz , ale nie ma niestety opcji : " milking " !
![]() Co zrobić , by można było wydoić krowę ? Tak marzy mi się agroturystyka ....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
jest trzoda chlewna? nie wiedziałam można to ściągać? gdzie?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
przecierz bacha88 podała linka skąd można ściągnąć krrowę..a jak chcesz się dowiedzieć to założ temat w gdzie mogę to znaleźć - the sims 2 i tam się pytaj ;')
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|