Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.09.2008, 16:59   #131
Nordin
Guest

Domyślnie Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Co do kojca- nie nie trzeba mieć zwierzaków, ale ten psiak będzie cały czas mały, nie urośnie i nie wyjdzie z kojca.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.09.2008, 20:31   #132
Milou
Guest

Hej, mam mały problem. Na początek przypominam, że grę mam oryginalną, żeby nie było halo. Więc zapoznałam się z czarownicą, jesteśmy na dobre kontakty-zaprzyjaźniłyśmy się, ale nie mogę poprosić o nauki. W gazetce o OŻ czytałam, że można się w niej zakochać i dopiero udzieli nauk. Lecz ja gram simką, więc mi nie wypada... Gram również w bloku? Czy to powód, że nie mogę zostać czarodziejką? W Jakini Pokrzyku grałam w taką rodzinkę-siostry, co miały swój dom i jakoś dało radę zostać czarodziejką, a tu nie... Co robić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2008, 20:43   #133
stotka
Guest

to, czy mieszkasz w bloku nie ma nic do rzeczy.
po drugie, sprobuj z zakochaniem. a jesli nie, no to zostaje ci kod.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2008, 20:55   #134
Vanesca
Guest

Musisz mieć bardzo wysoko ten dolny pasek - trwałe więzi. Spróbuj się z nią spotkać kilkakrotnie... mi po paru dniach się udało. Bez zakochiwania ;-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2008, 09:46   #135
Nordin
Guest

A czy ktoś wie czemu nie mam dozorcy w kontaktach (nie mogę do niego zadzwonić, zaprosić tak jak każdego innego sima)? Moja simka ma pragnienie, żeby się z nim zaręczyć ale takiej opcji też nie ma, nawet jak zostanie na noc. Czy jeśli wyprowadzę ją z mieszkania do domu to dozorca pojawi się w kontaktach?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2008, 11:26   #136
magda_kaulitz

Reputacja: 10

Mój sim pobił się z jakimś innym simem i wyskoczył komunikat w stylu:" Jestem właścicielem sklepu meblowego od teraz za wszystko bedziesz płacił drożej" Co oznacza ten komunikat i czy gdzieś na parceli publiczmej jest sklep meblowy??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej.

"Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka".

(...)
tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream)
magda_kaulitz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2008, 11:56   #137
ILOnka
Guest

Eh co do wiedźm ten komunikat jest zaraz po zaprzyjaźnieniu osobiscie dla tch co maja dodatek sims2 wakacje, polecam zaprzyjaznienie sie z wiedzma przez uzycie laleczko voodoo :> proste i zaraz potem podchodzimy i klikamy na "udzielaj czarodziejskich porad" czy coś w tym stylu i tadam jestesmy wiedzma
Co do komuniktau "Jestem właścicielem sklepu meblowego od teraz za wszystko bedziesz płacił drożej" sprawdź w normalnym trybie kupowania, jesli nic Ci nie wzrosło to wsio ok ja miałam taki sam komunikat tylko dotyczacy obniżenia ceny mebli, jednakże nic to nie wnioslo do zycia mojego sima jak widać czasem obiecanki cacanki...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2008, 12:56   #138
Vanesca
Guest

Bo to nie chodzi o normalny tryb kupowania, tylko o parcelę publiczną "sklep meblowy". W dzielnicy handlowej, domyślnie jest Sklep Meble Nogi czy jakoś tak to się nazywa. Pewnie pobiłeś się z Leonem Nogą ;-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2008, 13:02   #139
Nordin
Guest

Cytat:
Napisał Nordin Zobacz post
A czy ktoś wie czemu nie mam dozorcy w kontaktach (nie mogę do niego zadzwonić, zaprosić tak jak każdego innego sima)? Moja simka ma pragnienie, żeby się z nim zaręczyć ale takiej opcji też nie ma, nawet jak zostanie na noc. Czy jeśli wyprowadzę ją z mieszkania do domu to dozorca pojawi się w kontaktach?
Ponawiam pytanie. Bardzo zależy mi na odpowiedzi bo lubię tą simkę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2008, 14:44   #140
Mamełe

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Beep Zobacz post
Zaczyna mnie to irytować. Bloki to mała frajda, chciałam zająć się magią. Pojechałam na jakąś parcelę publiczną w Jaskini Pokrzyku, czekam jeden dzień (simowy oczywiście), drugi ,dopiero po mniej więcej tygodniu raczyła zjawić się jedna czarownica (zła). No to lecimy - przyjaźń, romans - a opcji nauczenia magii nadal brak. Jeździłam na różne inne parcele i nie spotkałam już żadnej. Przywoływanie boolpropem nie działa - klikając na skrzynkę nic się nie dzieje, używając opcji spawn pojawia się, ale totalnie nieruchoma, każda interakcja z jej udziałem się anuluje. Pozostaje mi czekać na nową wersję Insimenatora? Czy może jest jeszcze jakiś inny sposób?
I tak w ogóle - czy czarownice zjawiają się na parcelach w innych otoczeniach, czy tylko w Jaskini?
Przyczyną wielu problemów z interakcjami jest niekompatybilna wersja Insimenatora. Niby ten z CW dziala w OŻ, ale wlaśnie... niby...
Jeżeli go masz, to usuń.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Zasady Postowania