|  08.09.2008, 16:24 | #1 | 
| Guest 

|  Jak usunac podjazd??? 

Witam! Kiedys zaczelam urzadzac pewien domek, ale tego nie skonczylam bo potem gralam w innym. Teraz jednak wprowadzilam do wyzej wymienionego dumu simke i chcialam tam co nieco poprawic. Skasowalam przedluzenia podjazdu ktore kiedys tam wstawialam i na ich miejscu umiescilam bezbarwne(tak ze widac podloge pod nimi i dzieki temu nie sa juz szare) To samo chcialam zrobic z podjazdem..ale nie moge. Kiedy probouje go normalnie usunac nie pojawia sie raczka, probuje za pomoca mlotka podjazd sie nie podswietla..Wpisywalam nawet move_objects on ale tez nie pomaga. Jest moze jeszcze jakis inny sposob zeby usunac podjazd??? | 
|   | 
|  | 
|  08.09.2008, 16:33 | #2 | 
| Zarejestrowany: 01.09.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 273 Reputacja: 10 |  Odp: Jak usunac podjazd??? 

Może najpierw usuń przedłużenie podjazdu, a dopiero potem sam podjazd... Jeżeli podjazd też jest bezbarwny, to (głupie zdanie) może wcale go tam nie ma?    | 
|   |   | 
|  08.09.2008, 16:36 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: Jak usunac podjazd??? 

Przedluzenia podjazdow juz pousuwalam i wstawilam na ich miejsce nowe, a sam podjazd nie jest bezbarwny. Chce wlasnie zeby taki byl, dlatego musze najpierw usunac stary, szary, ale nie moge.
		 | 
|   | 
|  08.09.2008, 16:50 | #4 | 
| Zarejestrowany: 01.09.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 273 Reputacja: 10 |  Odp: Jak usunac podjazd??? 

A nie możesz użyć narzędzia "zaprojektowania"? (Taki notatnik)
		 | 
|   |   | 
|  08.09.2008, 16:56 | #5 | 
| Guest 

Probowalam, ale tez nie podswietla tego podjazdu
		 | 
|   | 
|  08.09.2008, 17:04 | #6 | 

Hmm... <myśli> Podjazdy są z Nocnego Życia, więc czy ostatnio nie usuwałaś tego dodatku?  A może pobrałaś jakiś nowy dodatek/hack, bądź użyłaś jakiegoś nowego kodu??
		 | 
|   |   | 
|  08.09.2008, 17:12 | #7 | 
| Guest 

Nie usuwalam zadnego z dodatkow, a kody ktorych ostatnio uzywalam to FamilyFunds, move_objects on, MaxNumOfVisitingSims i  DisablePuppyKittenAging on
		 | 
|   | 
|  08.09.2008, 17:19 | #8 | 

Nie jestem pewien (a aktualnie nie mam czasu, by sprawdzić), ale czy podjazdów nie "łapie się" we fragmencie pomiędzy chodnikiem, a ulicą?  Ps Jak będę miał czas to sprawdzę... | 
|   |   | 
|  09.09.2008, 18:27 | #9 | 
| Guest 

Napisałeś/as ze wstawiłaś/eś nowe podjazdy na miejsce starych? No to je usuń i wtedy podjazd również się usunie. Wszystkie przedłużenia muszą być usunięte te ,,nowe" są przyczyna nie usuwania się podjazdu. EDIT: to wiadomość od Numenesse, prosiła mnie o to bym ją napisała. A skoro jest zbanowana to sama nie może. Ale wykonałam robotę nie hehe ale to jest tylko moja łaska po zbanowaniu jej. I NIECH ŚWIAT O TYM WIE ŻE TO JA SPRAWIŁAM ŻE NUMENESSE MA BANA BO NIE OBCHODZI MNIE TO FORUM. NIECH MNIE ZBANUJĄ MAM TO GDZIEŚ HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez Znienawidzona : 09.09.2008 - 18:31 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |