![]() |
#161 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Mata jest dostępna w trybie budowania w katalogu hobby > różne, ale tylko na parcelach publicznych
![]() Można ją umieścić gdzie się chce, czyli w każdym otoczeniu, ale na parceli publicznej. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#163 |
Admin Emeryt
|
![]()
A mnie się wydaje, że to błąd gry i może jak wyjdzie łatka to to naprawi, bo raz jeden miałam opcję w telefonie "Zadzwoń do wynajemcy", ale później ta opcja zniknęła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Lol ja nigdy jej nie miałam. xD A czy można było sie ożenić z ogrodnikiem/ pokojówką wcześniej? Bo nigdy tego nie sprawdzałam a moja simka ma we wspomnieniach barabara z pomocą domową więc może to działa na podobnej zasadzie...
|
![]() |
![]() |
#165 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nordin - w podstawce można było hajtnąć się z pokojówką, ogrodnikiem, barmanem itp/d.
Kieedy ta łatka? Odkąd mam OŻ kiedy jest dziecko i matka, a matka chce wyjść sama pokazuje się komunikat "Nie mogę zostawić samego dziecka" czy coś, tyle że po angielsku... I jeszcze kilka błędów. Eh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam prawie same błędy przez ten dodatek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() Co nie znaczy, że nie dostałam innych byków... Ale fajnie jest to, że ja zostawiam dzieciaki z sąsiadkami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Oo można tak? Super, dziwię się bo przez to że moja simka nie może się hajtnąć z tym dozorcą jeszcze się dziecka nie dorobiłam.
|
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Dozorca przecież przychodzi codziennie na parcelę, dorwij go i hajtnij swoją simkę.
|
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Przecież wyraźnie napisałam, że NIE MAM takiej opcji.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|