![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Elo All
To Mój Drugi Dom Poprzedni Był Łeeee xDDD Teraz Mam Napewno Lepszy Dom Do Pokazania ![]() Cena Około 105 000 Simoleonów Wymagane Dodatki : Nocne Życie, Podróże , Cztery Pory Roku , Zwierzaki Dla 4 Osobowej Rodziny ! Pozdro ! Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:15 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Fatalna jakość zdjęć.
Wstawiaj duże, bo na forum nie ma pod tym względem ograniczenia, a nie każdemu się będzie chciało otwierać powiększenia w kolejnych oknach. Zdjęcia przy opuszczonych ścianach są nieładne. ![]() Widzisz - można. Tylko trzeba wyłączyć funkcję "tumbnail mode" ![]() EDIT: Przecież napisałam, jak zrobić, by zdjęcia były duże. Ta opcja jest dostępna obok obrazka, który wklejasz. Nie pisz trzech postów pod rząd, bo takie nabijanie postów nie jest mile widziane. I naucz się cierpliwości w czekaniu na odpowiedź ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 21.09.2008 - 07:48 |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Lepszy niż tamten? Nie wydaje mi się! Lepiej nie będę oceniał bo jak się na to patrze trace wzrok!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lepszy ?? Ten sam kicz, nie podoba mi się, pusto i brzydko. Ocena: 3/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
2\10 za dobre chęci ale nie jest lepszy
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
0/10
Nie Umiesz Budować Domów To Nie Buduj. |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Litościii! Na temat: Lara_Croft, kłóciłabym się. Umie włączyć tryb budowania? Umie, no to buduje. Kwestia tego, czy buduje dla siebie czy i komu to pokazuje... Bryła jak bryła, nic szczególnego, ogólnie z zewnątrz prezentuje się nie za ciekawie. Nie ma na czym zawiesić oka. A jakby zrobić więcej roślinności, dać basem, kącik wypoczynkowy? Wnętrza - serio widziałam gorsze. Przynajmniej jest w miarę dopasowane kolorystycznie i nie ma pomieszania z poplątaniem, jeśli chodzi o styl użytych mebli... |
||
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
u. nie najlepiej ci to wyszło. Bez dłuższego komentarza: 3/10 (za dobre chęci)
#9 |
Guest
|
![]()
Ekhm..lepszy? BARDZIEJ KICZOWATY
![]() I...raz ciemno raz jasno.. i znów się do nazwy przyczepię: "Nie powiem nikomu"...o tym,że ten domek jest naa forum..? ![]() 3/10 .za determinację i chęci :/ Ostatnio edytowane przez blakistoni : 21.09.2008 - 14:38 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie popisałaś się za bardzo. Konstrukcja bryły jest identyczna co w poprzedniej pracy.
co do aranżacji wnętrza, tutaj jest podobna sytuacja jak z bryłą. Pokazujesz nam te same umeblowania tylko, że z innymi meblami. Moja rada, zbuduj coś małego. Najlepiej gdyby bryła była prostokątna. I tutaj przy tej bryle pokombinuj z dodatkami tj. schody do domu, może jakaś weranda, ciekawe zadaszenie <wiata>, przez co bryła będzie ciekawa. Nie koniecznie musisz rzucać się odrazu na głębokie wody, żeby kogoś zachwycić, bo małe i proste również jest piękne. Meblując pomieszczenia nie bój dodatków tj. stoliki/obrazy/kwiaty/dywany/oświetlenie. Tak na marginesie, ciekawe nazwy prac ;] |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|