![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom mi się bardzo podoba
![]() Daję 10/10 mimo tego niedobrego (brzydki,niedobry dach! ![]() I małe pytanko: Skąd ściągnęłaś to ubranie z ostatniego zdjęcia? ;> Pozdrawiam ![]()
#13 |
|
![]()
Bardzo ładny. nie będę dużo pisać tylko powiem że łazienka mi się najmniej podobała. ale 9/10
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Śliczny, naprawdę po raz pierwszy nie mam żadnych 'ale'
10/10 ! |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Świetny!
Trafiłaś dokładnie w mój gust. Nawet wysoki dach mi nie przeszkadza, on dodaje uroku temu domowi. Do środka też nie mam żadnych uwag. Krótko mówiąc - 10/10 ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Suuuper dom.
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
ja jestem przeciwny temu jeziorku, uważam że jest wciśnięte na siłę
![]() Co jeszcze: Drzwi wejściowe z daleka wyglądają jak wejście do toalety publicznej Xdd Nie podoba mi się jeszcze połączenie drewnianych krzeseł z czarnymi ;/ I ten dywanik w sypialni... masakra! Reszta domu jest bardzo ładna. ![]() Podobają mi się jeszcze ozdobniki jakie zastosowałeś, dla upiększenia prezentacji (ramka) Aczkolwiek z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jest podpisywać zdjęcia własnym nickiem ![]() Ocena: 9/10 Pozdrawiam ![]() Woltuwa |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba ten domek normalnie szczerze powiedziawszy jedyną żeczą do której mogłabym się przyczepic to meble w kuchni bo nawet mi ten dach aż tak nie przeszkadza jak te meble ale tak to jest wszystko pięknie urządzone pomalowane itd.
![]()
#19 |
Guest
|
![]()
OoOo... Bardzo fajny
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()