![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niezłe poczatki. Fajny domek, tylko ta bryła mi nie pasuje. Szkoda, że garaż nie ma dachu i kuchnia jest niedokończona (ta podłoga).
Ocena: 10/10 (gdybyś widziała moje poczatki! a najgorsze jest to, że kiedyś myslałam, że to są dzieła sztuki) |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
A niech mnie ty od samego początku masz talent do robienia domków normalnie zazdroszczę!!!ja też bym chciała tak umiec urządzac domki jak ty
![]()
#13 |
Guest
|
![]()
Bjork, robisz takie urocze, przytulne i przemyślane domeczki ;D
Fajne,jak zwykle,przytulny,jak zwykle, i ze smaczkiem (jak zwykle) ![]() 10/10 |
![]() |
#14 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Przypomniało mi się!!!
To jest domek do Nocnego Życia, tak??? Wobec tego nie razi brak dachu nad garażem gdyż... w Nocnym Życiu nie padał jeszcze deszcz ![]() A poza tym podłoga w kuchni z nieheblowanych desek ma właściwości antypoślizgowe - czyli jest praktyczna. Nalezy też zwrócic uwagę na odważne połączenie w łazience najbardziej pastelowych kolorów jakie są w ogóle dostępne - świadczy to o dbałości o mieszkańców - łazienka służy do dwóch rzeczy, nikt nie powiedział, że ma być gustowna a jak sie komus nie podoba to może iść w krzaki. Łazienka błękitny róż... Wobec tego kończę swoja ocenę i czekam na następne projekty ![]() EDIT: No i zapomniałabym - ogród!!! Bardzo dobrze dobrany kolorystycznie - wszystko czerwone ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 26.09.2008 - 21:44 |
![]() |
#16 |
|
![]()
heh, no bjork :d owszem owszem ładnie, ale niektóre kolory coś pasują ale to nic. imho poprostu BARDZO ŁADNIE.
9/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Niezly dom ;ddd
Tylko szkoda że garaż dachu nie ma xD 9/10
#18 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
No, Bjork, jestem pod wrażeniem.
Już 3 lata temu budowałaś takie fajne domki ![]() (I Ci to zostało, na szczęście ![]() Podziwiam za to, że na działce 60X60 udało Ci się cokolwiek zbudować (w porównaniu do mnie to jest serio dużo- ja buduję na działce max. 30x30) Chociaż tak porównując Twoje domki, które robisz obecnie, z tym, to musze powiedzieć, że jednak teraz są bardziej dopracowane. I ta biel... Taka jakaś (chociaż masz fajnie podobierane meble pod kolor). A wśród tej bieli... BUM! Oczoje*** zieleń (sory za taki zwrot- nie mam na myśli nic bardziej obraźliwego). Szkoda, że o tym nie pomyślałaś ![]() Te różowe dywaniki w łazience tak z leksza nie pasują (a przynajmniej nieładnie wyglądają). Sypialnia: skoro wszystko jest białe, łóżko też mogło być. Niebieskie szafki w drugiej łazience mają z leksza zbyt mocny kolor. Czerwona lampa w pokoju dziecka w ogóle nie pasi. Cała reszta bardzo mi się podoba ![]() Z racji okoliczności, nie wstawiam oceny. |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
nawet ładny, najbardziej podoba mi się bryła
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|