|
|
#261 |
|
Reputacja: 10
|
Rangi się po prostu zdobywa. Łowiąc ryby, nabija Ci się ranga wędkarstwa. Szyjąc - szwaczki, a na przykład sprzedając produkty we własnym biznesie, po jakimś czasie masz szansę zdobyć rangę sprzedawcy. Rangi dzielą się na trzy stopnie: złota - najlepsza, srebrna - bardzo dobra i brązowa - dobra. Jeśli np. masz srebrną rangę florysty (masz szansę ją zdobyć, układając bukiety z WB ), Twój sim jest w tym bardzo dobry. Ponadto ranga sprawia, że sim wykonuje daną pracę o wiele lepiej i szybciej.
A ja mam kolejne pytanie. Czy istnieje poprawiony hack dla magów? Ten, dzięki któremu zła wiedźma nie stawała się zielona, tylko zachowywała własną skórę. Mam w grze jeszcze te stare hacki, ale one są niedopracowane... Tzn. sim na którymś szczeblu magii, twarz ma normalną, ale od szyi zaczyna robić się zielony. Paskudztwo Jeśli ktoś zna, to bardzo proszę o linka
|
|
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Guest
|
Jak czytać dzieciom do snu?Jak kołysać małe dzieci?BO nie wiem ,a by chciała wiedzieć :/
HHHeeelllppp!!!Prosze o pomoc!! Dziękuję tym co mi odpowiedzą
|
|
|
|
#263 |
|
|
Czy w parceli magicznej jest zawsze tylko jedna czarownica?? Jak ja jechałam do Zamku światłości, czy jakoś tak była tylko jedna??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
|
|
|
|
|
#264 |
|
|
Gdy dziecko już śpi (tj. ma wybraną interakcję "Spij w...") Wtedy dorosłym simem klikasz na regał z książkami i wybierasz odpowiednią interakcję, chyba "Czytaj simowi xx do snu" - w każdym razie coś podobnego
![]() PS Nie ma za co
|
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Guest
|
Cytat:
Te rangi przydają się chyba tylko w dodatku własny biznes. A dają coś w Osiedlowym życiu? ![]() Pzdr. |
|
|
|
|
#266 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Nie w OŻ nie ma rang. Rangi są tylko w WB i CW.
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Reputacja: 12
|
Nie tylko w dodatku WB, ale w czterech porach roku, czasie wolnym także
|