Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.10.2008, 23:42   #31
ptasie mleczko
Guest

Domyślnie Odp: Światowe życie

Buahahaha hahaha Jeśli chciałaś nas tu rozśmieszyć to Ci się udało. Ja tu leżałam po prostu przez cały czas czytania tych 3 odcinków. Jak to powiedział Kuba Wojewódzki to fs jest tak beznadziejne że aż śmieszne. Kolejne dziecko neo normalnie. Zastanawia mnie tylko to, po kiego grzyba wstawiasz fs na forum skoro masz za przeproszeniem w d.... zdanie innych i uważasz że jesteś taka wspaniała i tak pięknie piszesz? No że ażż muszę skomentować. Ja bym Ci radziła poczytać niektóre wspaniale napisane fs np. Liv Atlantisa Karpix Chanel Fobiki wtedy może dojdzie do Twojej jednej szarej komórki że można robić wspaniałe zdjęcia i pisać z polotem, bo to co nam tu zaprezentowałaś to jest po prostu żenada. Normalnie bym nic nie napisała nawet ale Twoja reakcja na krytykę jest nie do przyjęcia. Skoro coś wystawiasz na widok publiczny musisz się liczyć z tym, że nie wszystkim będzie podobać się tak jak Tobie i trzeba znieść krytykę z pokorą i godnością. aż mi żal że kolejna osoba pokroju joli rutowicz, czy jak jej tam, nam rośnie.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.10.2008, 08:14   #32
Lara_Croft
Guest

to nawet nie jest wart 0/10
To jest masakra. Są młodsi od ciebie urzytkownicy, którzy piszą lepsze FS.
-1/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 09:11   #33
blakistoni
Guest

Obiat? hahah OBIAD
porzondku? PORZĄDKU !
ochyda? Hmm... OHYDA!!!
Impreskę? IMPREZKĘ! :/
PRZEŻYJĘ?? ONA PRZEŻYJE! a np. ja przeżyjĘ ;/

TO FS..to jaja chyba xD
Nie ma fabuły,za dużo zdjęć,za mało tekstu..
Na prawdę....popracuj bo moja ocena to na razie -4

I popracuj nad reakcją na krytykę..dałaś to FS żeby inni oceniali a teraz się z nimi koty drzesz? :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 10:34   #34
niepokorna

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał ptasie mleczko Zobacz post
Buahahaha hahaha Jeśli chciałaś nas tu rozśmieszyć to Ci się udało. Ja tu leżałam po prostu przez cały czas czytania tych 3 odcinków. Jak to powiedział Kuba Wojewódzki to fs jest tak beznadziejne że aż śmieszne. Kolejne dziecko neo normalnie. Zastanawia mnie tylko to, po kiego grzyba wstawiasz fs na forum skoro masz za przeproszeniem w d.... zdanie innych i uważasz że jesteś taka wspaniała i tak pięknie piszesz? No że ażż muszę skomentować. Ja bym Ci radziła poczytać niektóre wspaniale napisane fs np. Liv Atlantisa Karpix Chanel Fobiki wtedy może dojdzie do Twojej jednej szarej komórki że można robić wspaniałe zdjęcia i pisać z polotem, bo to co nam tu zaprezentowałaś to jest po prostu żenada. Normalnie bym nic nie napisała nawet ale Twoja reakcja na krytykę jest nie do przyjęcia. Skoro coś wystawiasz na widok publiczny musisz się liczyć z tym, że nie wszystkim będzie podobać się tak jak Tobie i trzeba znieść krytykę z pokorą i godnością. aż mi żal że kolejna osoba pokroju joli rutowicz, czy jak jej tam, nam rośnie.
Zapomniałaś o Company
Ale faktycznie- powinnaś zacząć przyjmować krytykę -.-
niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!!
mod edit: ok, już nie będę ;]

niepokorna jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 11:02   #35
Lorette

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał .Elle Zobacz post
Wytłumaczy mi ktoś co to jest Flash? Bo to wredne się robi ;/
Flash, to taka mało inteligentna użytkowniczka twojego pokroju ^^ którą najwyraźniej jesteś, ale nmv.

Cytat:
Napisał .Elle Zobacz post
Lorette- nie robię sobie żartów a następny odcinek naprawdę cię zaskoczy.
Oła! Czekam z niecierpliwością =)

EDIT, ptasie_mleczko, czuję się pominięta xDD
stare 05.10.2008, 11:18   #36
ptasie mleczko
Guest

Przepraszam wszystkich których pominęłam a którzy zasługiwali na wymienienie wśród najlepszych. Lorette oczywiście Twoje fs też powinna przeczytać gapa ze mnie ale na swoja obronę powiem że wzburzona byłam

Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 05.10.2008 - 11:26
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 11:39   #37
Masakra
Guest

ThumbsDown Odp: Światowe życie

Cytat:
Napisał Lara_Croft Zobacz post
To jest masakra.
Bez wyzwisk proszę!

Mimo wszystko powinnam Ci Elle podziękować. FS jest jednym z najgłupszych jakie czytałam, do tego główna bohaterka jest klasycznym przykładem buziola, zapewne Ty też należysz do tej grupy 'ruszoffych dzieffcynek', ale ciężko jest mnie rozśmieszyć, a po przeczytaniu tego FS łzy leciały mi ciurkiem ze śmiechu. Tak więc dziękuję, że teraz, kiedy mam tyle stresu, udało Ci się doprowadzić mnie do śmiechu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 12:33   #38
Gio

Reputacja: 15

Mam wrażeniem, że ty chcesz napisać coś przez siłę i wcisnąć nam ten kit. Ty po prostu piszesz to tak, jakby to był filmik. Niestety, prozą się tak nieda, zapewniam cię Masz 13 lat (o rok mniej ode mnie) a piszesz jak smarkula z przerośniętymi aspiracjami i zawyżoną samooceną. A ten tekst piosenki nie dość, że przedstawiony jest żałośnie, to jeszcze zajmuje 3/4 odcinka. Odcinki piszesz najpraedopodobniej w 2 minuty, foty może w piętnaście, ale tak się nie da. Serial to nie jest coś na zawołąnie. Temu trzeba niestety trochę czasu poświęcić, i sie postarać, a nie postukać w klawiaturę od niechcenia i myśleć, że lud przed tym na kolana będzie klękał. Lepiej tego nie kontynułuj- szkoda twojego czasu. A jak już masz takie sporę chęci, to proponuję ci napisać cały serial od początku w lepszej "jakości" i dopiero wtedy dawać go na forum. Bez oceny, bo tu nie ma co oceniać.

Edit. Zauważyliście, że ostatnio na forum pojawiły się same żałosne FS-y?
stare 05.10.2008, 12:47   #39
Masakra
Guest

Cytat:
Napisał Atlantis Zobacz post

Poziom spada, Atlantis, analfabetyzm szerzy się wśród nas *łapie Kazika i idzie się wypłakać w poduszkę*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 13:20   #40
Pani_Snejp

Reputacja: 10

Cytat:
*nie bedzie płakać xdd*
kolejna prowokacja Flash/Lipstick i inne tatałasjtwa, ew. nowa 'Dodzia'.
n/c.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania