![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
W takim razie to opowiadanko powinno się znajdować w dziele- Opowiadamy jak sobie gramy ;-/ skoro piszesz, że tu opowiadasz jak grasz sobie simami...
Aha i historyjki Chanel, Fobiki itp. Są najlepsze na tym forum w przeciwnieństwie do ciebie. Jak ja bym pisała takie FS... phi w ogóle nie ośmieszyłabym się dać tego czegoś na forum ![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hah nie wiem, ale nie mogę się powstrzymać od napisania tu czegokolwiek. Z pewnością też dowiem się, że nie grzeszę zbytnią inteligencją, ale po prostu prawie umarłam ze śmiechu przeglądając ten temat. Nietsety większą uwagę poświęciłam nie tyle Twojemu tekstowi, a odpowiedziom na komentarze...
Dzięki, dostarczyłaś mi wielkiej rozrywki w czasach zasypania książkami^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Sama nie wiem co napisać na odchodne. może tylko to, że jestem zniesmaczona. i nawet nie już osławionym tekstem o wygrzebywaniu jedzenia ... tylko Twoim zachowaniem i ignorancją wobec panujących tutaj zasad. nie umiesz znieść krytyki to nie wystawiaj nic na forum publiczne. widzę, że zależy Ci tylko na czytelnikach, którzy pozytywnie ocenią Twoje fs ahahaah zmartwię Cię jak już wygonisz wszystkich którzy krytykują nie pozostanie nikt. jesteś po prostu śmieszna i tyle. najpierw piszesz że masz nas w du...szy a potem, że mamy się spodziewać kolejnej części, to w końcu jednak chcesz żebyśmy czytali to "coś". a Twój atak na królujące tu opowiadania był po prostu żałosny. ahahaha a tekst że Cię mdli od ptasiego mleczka doskonale odzwierciedlił Twój poziom umysłowy, chyba zostaniesz nowym "mistrzem ciętej riposty". z początku imponował mi Twój upór, teraz widzę, że jesteś ignorantką i to już przestało być śmieszne. szkoda mojego czasu. to tyle w tym temacie, więcej nie zajrzę do, jak to określiłaś "Twojego" tematu (kupilaś go sobie na własność?? sprzedajesz bilety??) bo już nawet bawić mnie to przestało, możesz wykreślić kolejnego czytelnika.
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Aż odechciało mi sie komentować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Jakby ktoś o to prosił...
![]() |
#97 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Przeczytałam cały temat. Jest wielka różnica między pierwszy odcinkiem, a ostatnim, ale tak jak powiedzieli inni PRZYJMUJ KRYTYKĘ. Też nie ośmieliłabym się dać takiego 'fotostory' na forum, ale to Twój wybór.
![]() ![]() Powodzenia! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeszcze zapomnialam dodać.
Jak będziesz robić zdjecie do fs to zrób najlepiej tak : Zatrzymaj grę; ustaw kamerę; ściany daj wszystkie do góry (o ile to możliwe); nie musisz z tego skorzystać, ale to lepiej wygląda. Co do ścian to wiem że nie zawsze sie da, bo czasem jest ciasno. pozdrawiam ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
|
![]() Cytat:
Laska nie przeginasz czasem? Badziewie? Skoro fs Fobiki, Lorette i Chanel to badziewie to ja już nie wiem jak mam to twoje fs nazwać! ![]() A tak właściwie to jak to jest twoje relacja z gry no to sorry, ale daj to do fotek z simsów...
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|