![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
- EDYTOR DRZEWA GENEALOGICZNEGO pozwala na ustalenie kto jest siostrą, bratem, dzieckiem, matką, ojcem czy małżonkiem Twojego sima. - EDYTOR USTAWIEŃ TOWARZYSKICH - dzięki niemu możesz w grze zmienić rysy twarzy sima (od małego dziecka do emeryta!), dodatki (włosy, makijaż) czy imię. Możesz również wybrać jego opaleniznę czy podnieść umiejętności magiczne. - EDYTOR GARDEROBY - pozwala na kupno ubrań w domu. - EDYTOR PROKREACJI - decydujesz, ile dzieci urodzi simka w ciąży i kto będzie ojcem. Możesz również ją przyspieszyć. - EDYTOR DORASTANIA - dzięki niemu możesz sprawić, że dany sim natychmiast zmieni grupę wiekową. Możesz również wyłączyć starzenie się na danej parceli. - EDYTOR RELACJI MIĘDZYSIMOWYCH - ustalasz wzajemne lub jednostronne stosunki swojego sima do innego. Przykładowo: Twój sim może kochać drugiego, ale tamten może Twojego nienawidzieć. Możesz też ustawić zaręczyny, stałą sympatię lub małżeństwo z dowolnym simem. Ponadto można ustawić preferencje sima w stosunku do płci (np. że będzie wolał kobiety i mężczyzn na równi, albo bardziej będzie preferował tylko płeć kobiecą, a od mężczyzn będzie go całkowicie odrzucać). - EDYTOR ZAŚWIATÓW - Twój sim może poruszać się jak wampir, wilkołak czy duch. Możesz także ustawić, że będzie posiadał właściwości ducha, tzn. może przenikać przez ściany, lewitować, itd. Ponadto ten edytor służy do wskrzeszania zmarłych simów. - EDYTOR WŁASNOŚCI - dodajesz do ekwipunku sima komórkę, odtwarzacz MP3, grę przenośną, mapy do tajnych parcel, lampę dżina, lalkę voodoo, czy składniki magiczne. - AKTYWATOR - przypisuje tymczasowo wybranego sima-gościa do rodziny. Potem można go dezaktywować. - KASOWNIK - kasuje niechcianych simów z parceli, usuwa chwasty i kałuże. - EDYTOR BUDŻETU - decydujesz, ile simoleonów ma mieć dana rodzina: możesz je albo dodać, albo odjąć (w różnej skali). Można także ustawić automatyczną zapłatę za rachunki. - EDYTOR UMIEJĘTNOŚCI - jak sama nazwa mówi, pozwala na ustawienie poziomu umiejętności gotowania, techniki, charyzmy, itd. Ponadto można dodać również umiejętności "żywiowe" (jak to tam nazwali ![]() To nie wszystkie edytory, tylko te, które pamiętałam. Ogółem jest tego multum ![]() EDIT: Bara-bara? To powinnaś mieć już w podstawie, więc o co chodzi? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no oto chodzi żeby było widać jak to robią i chciałabym żeby jeszcze cenzury nie było bo mi ten kod nie wchodzi bo mam późniejsze dodatki
![]() aha i jeszcze jedno żeby nie robić nowego tematu do czego służy SIMpe i skąd go ściągnąć. ![]() Ostatnio edytowane przez Ilona-Milka-simka : 26.10.2008 - 12:00 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
LITOŚCI!!!Wyszukiwarkaaaaaaaa. Właź do tego tematu, wszystko tam masz http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=165, czy nigdy nie byłaś w tym dziale?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|