![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Ja sobie ostatnio grałam w moją nową rodzinkę. Postanowiłam, że parka będzie miała "trochę" tych dzieci, żeby zaludnić nowo stworzoną okolicę. Tak więc rodzinka cieszy się 10-orgiem dzieci (zdjęcia umieszczę w innych działach - bardziej odpowiednich) z czego są dwie pary bliźniaków ("stado" jest już dorosłe i ma własne dzieci, ale na razie się bliźniaki nie urodziły, szkoda, bo babcia i dziadek tak marzą o 20 wnukach
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
20 wnuków wow! mojej rodzince raz sie urodzily blizniaki chlopiec i dziewczynka i to byly pierwsze dzieci ktore mi sie w grze urodzily. Ale byl z nimi klopot moze dlatego ze zaczynalam wlasnie rozwijac sie w simsach 2. Tak wiec musialam sie nimi zajmowac a rodzice mieli humorki... no nie zbyt. Ale ogolnie jest ok miec w grze blizniaki
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja zawsze jak chce mieć bliźniaki (TO DZIAŁA!!!) to daję jako przekąski często simce w ciąży a) ciateczka b) sok Poza tym oczywiście normalne jedzenie, ale te przekąski często- i to działa! Niestety potem trzeba spędzić trochę czasu na bieżni żeby zrzuciś te ciasteczka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Nie pomągą ciasteczka ani spagetti(jak piszecie)
![]() twinzr2cute gwarantuje urodzenie się bliźniąt "tak na necie znalazłam" |
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 11
|
![]()
data, data, nie odświeżaj.
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
ja mam niezawodny sposob na blizniaki...
chodzi o spirale zovita... ale nie napisze po raz setny!! po raz pierwszy "kumulacja" pojawila sie po spirale zovita ![]() teraz nie uzywam jej i blizniaki same mi sie rodza!! juz nawet nie chce ich! mialam trojke dzieci a tu urodzily sie jeszcze dwie blizniaczki ![]() teraz nie moge sobie poradzic ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Reputacja: 10
|
![]()
Buuu! Ja nuż mam dosyć tych bliźniaków, 7 para pod rząd!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
CO mam nie odświeżac
|
![]() |
![]() |