![]() |
#11 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
To może przeczyść płytkę...
A w ogóle jak ją wkładasz, to komp ją widzi? Wejdź w Mój Komputer > prawy przycisk myszy i polecenie "Otwórz" ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Tak, płytke odnajduje.
|
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
|
![]()
To niestety powiem, że mi się skończyły pomysły
![]() Może jeszcze spytam, jaki masz system operacyjny? XP czy Vista, czy 98? EDIT: JAk masz XP to tym bardziej mi się skończyły pomysły ![]() No chyba, że masz simsy nieorginalne i Ci tej czwartej płyty nie będzie gra czytała nigdy, ale to tylko luźna sugestia, a nie posądzenie ![]() Spróbuj jeszcze odinstalować, jeżeli za dużo nimi nie grałaś i nie masz rodzin (jak chcesz coś zachować, to przenieś folder EA Games z Moje Dokumenty na pulpit) i zainstalować ponownie i dopiero wtedy spróbuj zainstalwoać dodatek... Ostatnio edytowane przez Björk : 17.11.2008 - 21:14 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Windows XP...
![]() Jest inny sposób, bez żadnych patchów? I czy podstawa musi być crack'owana? Ostatnio edytowane przez Björk : 18.11.2008 - 15:44 |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeżeli gra jest oryginalna nie ma żadnych cracków. To po pierwsze. Przy aktualizcji wkładasz płtę nr. 1, jeżeli nie idzie, to ściągasz patche, aktualizacjie. I nie powinnaś pisać posta pod postem.
#16 |
Guest
|
![]()
Mam simsy przegrane od dawnej koleżanki. Na 2 płytkach DVD są nagrane SIMS'y i wszystke dodatki...
|
![]() |
#17 |
Admin Emeryt
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|