![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rjudżi, ale dż jest lekko zmiękczone x3
Pisanie mi cuś nie idzie, odcinek może się lekko spóźnić ^_^' Kur... Dopiero teraz zauważyłam, że na przedostatnim zdjęciu widać kawałek dymku nad łepetyną Mai >< |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A ja też się wypowiem. Podeszłam do owego FS ze sporą rezerwą, zważywszy, że ostatnio pojawiło się tutaj mnóstwo pseudofsów, ale po przeczytaniu kilku linijek tekstu, poczułam się zaciekawiona. Na początek powiem, że ten wstęp był oryginalny, ciekawy i taki ... przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę przyciągający ... właśnie takie coś lubię. Jest dużo niewiadomych, a właściwie to nic nie wiadomo po tym pierwszym odcinku ... to też lubię, tak powolutku odkrywać rozwiązanie, dopasowywać elementy układanki. Podsumowując zyskałaś czytelniczkę, czuję się na tyle zaciekawiona i wsysnięta, że nawet jakby Ci dalej szło gorzej, wiem już teraz, że dotrwam do końca.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
wg mnie bardzo ciekawie się zapowiada ;D
jak to ptasie mleczko powiedziała jest b. intrygujące xd zyskałaś kolejną czytelniczkę ;p |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Eh, proszę zamknąć ten temat.
Albo najlepiej usunąć. Czytam je już któryś raz. Nie podoba mi się, źle je napisałam... Ta historia jest dla mnie bardzo ważna, ubzdurałam ją sobie już jakiś czas temu i wiem, że muszę sie nią podzielić ale... Jeszcze za wcześnie, jeszcze nie jestem gotowa.... Teraz wiem, że muszę najpierw opublikować i skończyć przynajmniej 2 moje fotostory, nabrać wprawy... Proszę o zamknięcie tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Napisz do moderatora, to zamknie albo usunie.
Eh, no szkoda, że zaczęłaś i nagle CIAP. No ale twoja decyzja, jak chcesz... |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 15
|
![]()
No cóż. Nie masz jeszcze wprawy?
Chyba trochę masz, bo ostatni odcinek nie wyszedł Ci przecież najgorzej. Ale jak tam chcesz? PS. Czy to jest równoważne z tym, że zrobisz inne FS?
![]() |
#18 |
|
![]()
Tak, napiszę inne, już nawet mam w głowie całą fabułę. Tym razem skończę. Chyba ^^'
Dzięki za radę bym napisała do moderatora, sama bym nie wpadła ^_^' |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|