![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetnie! Może dom nie robi jakiegoś "extra", "hiper" wrażenia, ale wydaje mi się, że jest tak jakby... Przeznaczony dla zwykłych ludzi. I to mi się bardzo podoba.
Bryła przyjazna, taka... Fajna Normalna xD. Ogród również przyjemny. Choinka w ogóle mi nie przeszkadza. Wnętrze bardzo ciepłe, kolory wspaniale dobrane. Zgodzę się z kimś przede mną - umiesz łączyć farby na ścianach. Efekt jest superowy! Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystkie pomieszczenia dobrze urządzone, barwy też są okej. Myślę, że zasługujesz na 9/10, ponieważ 10/10 jest dla domów "extra", "hiper" (chyba wiesz o co mi chodzi xD). I zgodzę się jeszcze z kimś - Ćwicz, ćwicz, a twoje domy w końcu będą takie "extra" i "hiper" |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła mnie oczarowała, ogród urzekł, ale okna... zepsuły wizualny wystrój domu. Dalej nie będę się wypowiadać, bo dom jest naprawdę super!
Wnętrze: widać olbrzymią precyzję i staranność, znakomicie zagospodarowana przestrzeń , dużo ciepła i kolorów. Przedpokój- to najmniej ważne pomieszzenie w całym domu, ale mimo to jest troche za ciemne i puste. kuchnia i jadalnie: śliczne! Wspaniałe meble, dokonały kolor i aranżacja. Jedyne co nie pasuje to kształt i ogolnie wygląd okapu. Salon : doskonały na każdą okazję, przestrzenny, utrzymany w ciepłej tonacji barw (P.S. też mam ten dywan ![]() Sypialnia: najmniej mi sie podoba z głównych pomieszczeń. Ciasna, pusta i bez wyrazu ... łazienka: no cóż, sama chciałabym mieć taką ![]() ocena : 8/10
|
|