|
|
#21 |
|
Reputacja: 10
|
Jeśli to jest eksperyment to jak najbardziej udany
Dom jest na wysokim poziomie i wydaje mi się, że stawia dużą poprzeczkę dla pozostałych "projektantów i budowniczych" na forum. Chciałabym tylko obejrzeć dom z zewnątrz w porze dziennej, gdyż niewiele widać. Ogólnie rzecz biorą tył domu robi wrażenie i to duże. W środku widać, że zastosowałeś wiele udogodnień i wprowadziłeś duży "modern". Nie ma się do czego doczepić, bo każde pomieszczenie zapięte jest na ostatni guzik. Więc jedyne co zostaje mi do powiedzenie to tylko tyle, że dalej kombinuj z tymi "eksperymentami", bo naprawdę są niezłe
|
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
Ale milusi domek
![]() Wszystko mi się podoba a najbardziej bryła 10/10 P.S. skąd masz kominek? |
|
|
#23 |
|
Guest
|
Super !
Cudny, jasny, przytulny, nowoczesny i przestronny domek! Świetnie ... Czegoś tu brak, no cóż... 9,999/10 ; P |
|
|
#24 |
|
Guest
|
Piękny poprostu boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#25 |
|
|
Przytulny, śliczny, nowoczesny, dobrze urządzony, fajny dom.
Oceny nie dam, bo te przymiotniki powyżej dały moją ocenę
|
|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Bryła jest ciekawa, salon nawet fajny, w kuchni nie podoba mi się pokrycie ściany, te jasne we wzorki, jadalnia fajna, w salonie, kuchni i jadalni nie podoba mi się podłoga, jak dla mnie nie pasuje, sypialnia jest ładna, jedyne co mi się w niej nie podoba to te poduszki na podłodze, bardzo duża łazienka, która niestety sie mi nie podoba, przeszkadza mi krzesło i rzeźba.
Z całości to bryła podoba mi się najbardziej. |
|
|
#27 |
|
|
bardzo luksusowy ten dom czyli w twoim stylu
![]() osobiście nie jestem zwolenniczką stylu modern ale dom mi się spodobał. przede wszystkim: piękne zestawienie kolorów i mebli, najładniejsza jest łazienka i sypialnia. dom ogólnie jest bezbłędny 10/10 ps. chciałabym rzuty zobaczyć =D |
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
10000/10
wszystko mi sie podoba a ta simka? ślicznabrak mi słów.. |
|
|
#29 |
|
|
Fajowny ^^ 10/10 ^^
|
|
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
A wiec domek ładny bardzo mi się podoba sypialnia i łazienka
![]() ![]() Bryła nawet nawet ![]() Domek poza tym bardzo nowoczesny^^Tak mi się zdaje ![]() 10/10 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|