![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Co mi sie nie podoba:
- zbyt mały ogródek, jest mało ciekawy - TV w jadalni, lepiej by było gdyby ten za 500$ stał w salonie. - kominek w nieodpowiednim miejscu - kolor ściany na piętrze - w salonie? - kwiaty ktore są w salonie są na zewnątrz, więc źle się prezentują w pomeiszczeniu zamkniętym Popraw salon i ogródek, a będzie lepiej. Ocena: 3+ |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła nie zbyt ciekawa, dywanik przy drzwiach wejściowych nie pasuje, w jadalni nie podoba mi się tv, kuchnia może być, łazienka bardzo skromna, aż za bardzo. W sypialni obraz za łóżkiem nie pasuje, i ten dywanik też nie bardzo.
Gabinet i kącik wypoczynkowy - za ciemne, ten kwiat nie pasuje. Ogród mi się w ogóle nie podoba, jest duży i pusty. 2/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety, nie podoba mi się w ogóle.
Z zewnątrz wygląda chyba najmniej ciekawie. Bryła jest zwyczajnie nudna, nie podobają mi się tarasowe fundamenty (jak to się ma utrzymać?) oraz okna powstawiane byle gdzie. Jadalnia także nie jest zbyt ciekawa. Nie pasują tam zupełnie zasłonki, obraz... oraz, moim zdaniem, ściany. Poza tym, dywan pod stołem? Nie uważam, by był to najlepszy pomysł. W kuchni nie podoba mi się ten prosty ciąg szafek. Ani nie wygląda to specjalnie estetycznie, ani nie jest wygodne w użytkowaniu. I znów te zasłonki... Łazienka... jest bardzo prosta i sterylna. Lecz jednocześnie jest chyba jednym z najlepszych pomieszczeń w tym domu. Sypialnia całkowicie mi się nie podoba. Mieszanka odcieni jednego koloru nie wygląda za ciekawie. Meble także nie są zbyt dobrze poustawiane. Podobna sytuacja jest w salonie - stanowczo za dużo czerwieni. Mocne kolory ładnie wyglądają we wnętrzach, pod warunkiem, że ma się jakikolwiek umiar. Tutaj tego brakuje. Różowe ściany nie pasują w ogóle, podobnie jak czerwone meble, które wyglądają, jakby były przypadkowo porozrzucane po tym pomieszczeniu. To chyba najgorszy pokój... Poza tym, sypialnia na parterze a salon na piętrze? Dziwne rozwiązanie, zwykle robi się odwrotnie. Ogólnie domek jest kiepski. Ogródka zwyczajnie nie ma, dlatego też nie oceniałam go, podobnie jak wystroju tarasu.
![]() |
#5 |
|
![]()
Jak na pierwszy dom, to bym powiedziała, że nie jest aż tak źle jak powiedzieli poprzednicy. Wystarczy obejrzeć kilka " pierwszych domów na forum " niektóre z nich są totalnie brzydkie. Z zewnątrz mogłaś trochę inaczej rozmieścić okna. Co do wnętrz to nawet nieźle ci to wyszło jeżeli chodzi o kolorystykę. W kąciku wypoczynkowym za dużo wolnego miejsca, no i te pnącza, kompletnie tam nie pasują. Zastanawia mnie to zielone coś pod telewizorem w jadalni... No i mam trochę zastrzeżenia co do funcjonalności domu, ponieważ simowie chcąc oglądać telewizję, bedą musieli to robić na stojąco =]
#6 |
|
![]()
Jak na pierwszy dom to jet całkiem ładny. Podoba mi sie jego wyglad z zewnątrz. Tak prosto, ale jest coś ujmującego. Chociaz ogród mozna by dopracować.
Co do wnetrza to: - Jest zbyt ciemno w sypialni - na pietrze jest pusto i ta czerwień bardzo razi To tyle, z tego co widze jest jeszcze pewnie troche błędów, ale trudno mi napisać co bo mi sie zdjecia nie wszystkie zdjecia wyswietlają. Ocena: 5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Chmm..... Po pierwsze zdjęcia rozwalają forum, ale to tak nawiasem. A teraz do konkretów.
Do typowo maxisowy. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale jak dla mnie jest taki średni. Nie podoba mi się ta kuchnia w jednej lini. Yyy..... A tak to nie zaciekawo. Moja ocenka to you to: 6/10. Pozdrawiam!
#8 |
|
![]()
U mnie masz już dużego "+" za clean
![]() Jak na pierwszy domek to jest bardzo ładny. Bryla klasyczna, jednak sądzę, że nie ma to najmniejszego wpływu na ocenkę, ponieważ ładnie się komponuje na tle ogrodu. Nie pasują mi jednak te białe drzwi na frontowym balkonie. Jeśli zaś chodzi o ogród to nie jest obiektem na pierwszą stronę gazety. Pusty i smutny. Wiem doskonale, że ogród jest chyba najtrudniej zaprojektować i ja również mam z tym problemy. Jednak staralabym się wprowadzić trochę żywszych kolorów np. jakiś krzewów czy kwiatów. Wchodząc do środka napatykam na całkiem ladny i schludny przedpokój ![]() ![]() Ocena: 6/10 (jak na pierwszy domek to miło mi się go oglądało)
#9 |
Guest
|
![]()
Te pomieszczenia są ogółem za duże, szczególnie ten salon u góry.
Łazienka jakaś taka biało-szara (mnie się nie podoba) Ten dywan w przedpokoju naprawdę nie pasuje A co do ogrodu, to na drugi raz urządź go jakoś lepiej i pokaż go. Bryła nie jest za ciekawa, a ściany są zazwyczaj puste. Oceny nie dam! ; P |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Całkiem ładnie to urządziłaś, bryła jest prosta i ciekawa...
Przeszkadza mi natomiast "przypadkowe" rozmieszczenie okien i chyba nie ma wyjścia na ten balkon z tyłu? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|