![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Boskie! no po prostu piękne!
Podobały mi się opisy... były takie dopracowane i wzruszające. Ładnie zdjęcia i opis sceny spotkania z ojcem. Moja przy tym to tandeta ![]() Naprawdę bardzo mi się podobało. Czekam na kolejny odcinek. Ah! znalazłam błąd... powtórzenie słowa nagle, pod koniec.
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Oj, wzruszyłaś mnie, a to niełatwe z takim starym cynikiem...
Wiedziałam, że nie zrobisz nic Dastusiowi, też go przecież uwielbiasz... Więc Dustin po ojcu odziedziczył nie tylko urodę, ale także swój niezaprzeczalny urok osobisty ![]() Z opisów najbardziej podobał mi się opis przygotowań do ślubu - a ze zdjęć ostatnie ![]() Chociaż w ogóle ładne ucharakteryzowanie Lily i Dustina. I porządny, długi odcinek ![]() Wkradło się niestety też sporo błędów... szczególnie w opis przygotowań do ślubu. |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
"Wiedziałam, że nie zrobisz nic Dastusiowi, też go przecież uwielbiasz..."
No, powiedzmy ![]() ![]() A z tym, czy nic mu nie zrobię, pogadamy przy AND 4- ptasie mleczko już ma w tym jakieś obeznanie, możesz się jej zapytać ![]() @Vipera: znalazłam ten błąd i chyba będę zmuszona go poprawić. I nie bądź taka skromna ![]() @Callineck: Opis pisałam z weną, bez zastanowienia i może to dlatego.Chyba nie będę go zmieniać- jest zbyt fajny ![]() Waitin` for more ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 15
|
![]()
Och! Wspaniały odcinek. No, no! Zrobiłam fabułę wielowarstwową.
Czyżby Dustin miał dar widzenia. A Lily pięknie wygląda na tym zdjęciu w ślubnej sukni ![]() Odcinek ogólnie bardzo intrugujący. I czyżbym wreszcie zrozumumiał znaczenie tytułu? Dustin dostał drugą szansę. Chociaż w zasadzie nie szansę. Ciekawa koncepcja nieba, Liv. Chmmm.... Biała linia za którą jest reszta nieboszczków. Tylko nie jestem pewien co do tej możnościo wyboru- iść dalej, czy nie.... jednak byłoby to dość logiczne, że ludzie umierająca- wolą zostawić ziemskie dobra i udać sie do swych najbliższych. Wisz? To ma nawet sens ![]() I widac, że dostałaś mocnej dawki weny. Początek taki poetycki.... aż się wzruszyłem. ![]() ![]() Ogólnie odcinek cudowny. Najlepszy z całej serii trzech seriali, tylko trochę krótki. 10/10 Pozdrawiam.
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 16.12.2008 - 15:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Oh Ideał? zapewniam cię, że nie... gdybyś przeczytała wcześniejsze, to zaraz zmieniłabyś zdanie
![]() Twój opis "śmierci" dużo bardziej podobał mi się, niż mój (po kilku razowym przeczytaniu). No, ale oczywiście dziękuję ![]()
![]() |
#76 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
@Giovanni:
"A Lily pięknie wygląda na tym zdjęciu w ślubnej sukni " Jeszcze raz ją taką zobaczysz... "I czyżbym wreszcie zrozumumiał znaczenie tytułu?" Nie. "pierwszy to było w Anii Z Zielonego Wzgórza gdy umiera Mateusz..." Witaj w klubie. "No, czyli wysoko jedziesz jak wzruszasz rak samo jak Montgomery" Dzięki... <skromniś> |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Ładny odcinek. Było to, co tygrysy lubią najbardziej
![]() ![]() ![]() Ocena: 10/10 z czystym sumieniem ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
A mi się podobał najbardziej opis "tej drugiej strony" i o małym Dustusiu. Mnie jeszcze nie wzruszyłaś. Ale nie martw się, ja aby się wzruszyć, muszę na stałe przywiązać się do bohatera albo coś musi mnie mocno zszokować . Więc jeszcze może ci się uda
![]() ![]() ![]() 10/10
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
<chlip> gdzie moje chusteczkiii??? A teraz do rzeczy. Podobają mi się te przeskoki, opisy uczuć. Odcinek jest rozczulający, te wspomnienia ze ślubu i dzieciństwa Dastusia. Masz szczęście, że Dastuś przeżył, już mi się scyzor w kieszeni otwierał. Ciekawi mnie jedno: co się stało z matką Dustina? czy ona jeszcze żyje? ale skoro nie było jej po drugiej stronie linii, to przypuszczam, że tak. Ciekawa jestem jej losów. Czyli wprowadziłaś Dastusia w stan śmierci klinicznej, no <grozi palcem> igrasz na krawędzi ... ale jaki on jest słodki taki poobijany <budzą się w niej matczyne instynkty> zaraz bym się nim zaopiekowała, aż się ramiona wyciągają, żeby biedactwo utulić.
Lily była śliczną panną młodą, i ten uroczy "polski" Dustina ![]() Chanel - Dustin nie miał wcześniej dziecka - to był on - mały Dustin - i jego ojciec; Dustin ma jak na razie jedynie córkę Tanię ze swoją żoną Lily i wkrótce znów zostanie ojcem Porcelanowa lalka - ślub się udał a jakże, przecież wyraźnie zaznaczone są w tekście słowa przysięgi, a poza tym w poprzednich odcinkach chyba jasno było powiedziane, że Dustin i Lily są małżeństwem. Edit: aaa i dostałaś w nagrodę mój 150 - okrągły post :* Edit2: zapomniałam dodać, szybka ta Lily z tą magisterką ![]() Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 16.12.2008 - 20:14 |
![]() |
![]() |
#80 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
@up:
"Ciekawi mnie jedno: co się stało z matką Dustina? czy ona jeszcze żyje? " Tak, żyje sobie w Stanach w biedzie i alkoholizmie, a z synem nie utrzymuje żadnego kontaktu. "Ciekawa jestem jej losów." Nawet, gdybym chciała je opisać, to po prostu nie mam gdzie tego wcisnąć w akcję :/. Do tego przydałoby się raczej osobne FS, a na to póki co nie mogę sobie pozwolić (chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego). I dzięki za tą dodatkową robotę w postaci wyjaśniania nieścisłości w tych dwóch postach ![]() Wiesz co? Powinnaś dostać tytuł znawcy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|