![]() |
#11 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Uuuuu! Ładne meble - tylko to widziałem na zdjęciach. Myślę, że większość usterów forum wie jak wyglądają maxisowskie meble! Niby wszystko ok, ale na zdjęciach za wiele nie widzę!
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
średnia ;/;/
Zewnątrz - 3+ Wewnątrz - 4 Ocena ogólna to... 3.75 czyli jakby 4- ;p nie przejmuj sie ocena probuj dalej ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety nie jest zachwycona twoim projektem, ponieważ są za duże zbliżenia i nie da się zobaczyć całości, jednak uważam, że lokal jest niedokończony, brakuje tego "czegoś".
Nie podobają mi się te maxisowe kolory mebli. Przykro mi: 3/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
1. W środku pustawo, szczególnie na środku głównej sali
2. Z tyłu nie ma ani jednej roślinki (czyżby restauracja znajdowała się na prerii? O_o) 3. Popracuj nad zdjęciami (prawie same zbliżenia, nie widać ogólnego wyglądu) 2.5/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Nie obraź się ale zdjęcia są okropne i źle zrobione, naucz się robić zdjęcia. Na rzucie widać chyba najlepiej. Nie podoba mi się. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 15
|
![]()
Taka średnia. Po pierwsze:
Zdjęcia źle zrobione. Kompletnie nic na nich nie widac, i gdyby nie rzut to byśmy nawet nie wiedzieli jak wyglądają całe pomieszczenia. Po drugie: Żadnych urozmaiceń. Restauracja powinna czymś przyciągać do siebie potencjalnych klientów, a ta jest po prostu taka zwykła. I ogólnie dziwnie. Gdzie niby Ci klienci maja składac zamówienia? Żandej lady, nic. Dziś mam dobry humor, wiec dam: 5.5/10 ![]() Pozdrawiam. Giovanni.
#17 |
|
![]()
Hmm... wi ęc tak niby ładnie, ale tak jakoś pusto i zdjęcia wygladają jakby były zrobione w mikroskopijnym pomieszczeniu, nie pokazuję całości. Dopiero na rzutach mozna ją dokładnie obejrzeć.
I cos z ogródkiem kruchutko... Ocena: 6/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Miła i prosta restauracja. Ale zdecydowanie za mało ozdób.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|