![]() |
#91 |
Reputacja: 15
|
![]()
Tak mi jakoś przyszło na kręcenie filmów, no i kolejny filmowy bonusik
![]() Tum razem jednak jest poważniej, jednak nie bójcie- seria "Dark Rum- to straszne" ![]() Na razie jednak rzycze miłego oglądania ![]() BONUS I jak się spodobało? Nie jest to społenienie moich filmowych aspiracji, ale zawsze coś...^^
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Czy to "rzycze" to specjalnie czy się zagapiłeś? :P
O, widze, że też się przerzuciłeś na Rum zamiast Room xD e, no fajne, ale mrhoczne :p wolałam serię DARK RUM - TO STRASZNE, ale to jest lepiej wykonane. w czym montujesz? ;] |
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]()
W zwykłym i najzwyklejszym Windows Movie Maker
![]()
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
<nie wierzy>
Ojeju, to wyszło super ; ) |
![]() |
![]() |
#95 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie no, gościu, jestem pod wrażeniem ;D
Jeżeli chodziło się o to, by ten trailer wyszedł troszkę straszny i emocjonujący to Ci się udało. Ale zabrakło mi tam czegoś.Tajemnice, strach, emocje... A opisy? ![]() W końcu głównie z tego znane są Twoje FS ![]() I ten cudny motyw z "Requiem dla snu"... <wzdycha z wrażenia> Rób więcej takich, panie reżyserze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 10
|
![]()
ulalalalala ^^ cudne... aż mnie ciarki przeszły... I zgadzam się z Liv, co do muzyki. Idealnie wpasowana... Nie no, ta gęba mi się będzie po nocach śniła >.< xD
![]() |
#97 |
|
![]()
Ooo...niezły trailer
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
No cóż. Ujęcia na planie kręciłem na odpieprz, tzn. po każdej sesji zdjeciowej do odcinka kręce krótkie filmiki, pózniej wykorzystywane są do takich rzeczy jak ta.
Więc ja te "emocje' tak se napisałem, by zachęcić widza (tani kit ^^). Pełna komercjalizacja z tym moim FS. Najwięcej roboty mam z robieniem postaci, pstrukaniem zdjęć, budowaniem planów i robieniem bonusów. Pochłania mi to więcej czasu aniżeli pisanie odcinka ![]()
![]() |
#99 |
|
![]()
Heh...znam ten ból
![]() ![]() Żeby nie bylo offtopu: Nie mogę się doczekać V odcinka, kiedy go wstawisz? Nie poganiam, bo sama za szybko swojego fs nie piszę, ale naprawdę zaciekawiłeś mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Odcinek- niech sie zastanowienię. Praktycznie jego dużą część już mam, jednak jest do poprawki (dzięki Twojej pomocy Kliii) + jeszcze zdjęcia- więc to nie wiem. Nie wcześniej nić jutro, ale do Bozego Narodzenia powinien być. W końcu teraz za bardzo nie ma sie czego uczyć, czasu wolnego mam więcej.
Jeszcze co do Części V- będzie chyba dłuższa niż pozostało (pomijając, że każdy prócz pierwszego miał prawie 2,5 word'odowe strony ^^). Oj- będzie się działo dużo. Dużo akcji+ dużo opisów= długie przynudzanie ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|