![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc ..... naszło mnie coś dziwnego i zamiast ładnego (przynajmniej w moim mniemaniu), małego, przytulnego domku na przedmieściach wyszło coś innego. Jest to co prawda na przedmieściach ale na pewno nie jest to małe i przytulne (jak zresztą sama nazwa mówi). W pewnym momencie miałem już dość tego "domu" ale jak się zaczęło to i skończyć trzeba. W środku widać świąteczne ozdoby jako że zacząłem robić domek jeszcze przed świętami a skończyłem jak widać już po .... ; )
Przed rozpoczęciem prezentacji jeszcze jedno; czy da się jakoś powiększyć parcele dostępne w grze? Dom jest zbudowany na największej dostępnej ale ja nie pogardziłbym większą. Zapraszam; Knavesmire Manor
Sypialnie: 6 Łazienki: 7,5 Piętra: 2 Miejsca garażowe: 4 Przepraszam za ogromną ilość zdjęć ale nie chciałem niczego pominąć, brakuje zdjęć kilku pomieszczeń ponieważ są zbyt małe by zrobić sensowne zdjęcia. Zresztą i tak w temacie jest ich już 80 (tyle ma limit) więc nie dało by rady więcej. Dziękuję za oglądnięcie prezentacji a tych którzy czują się jeszcze na siłach o napisanie komentarza. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:42 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Czuję się na siłach
![]() Piękny... Jak ja Ci zazdroszczę tego pomysłu. Co prawda nie obyło się bez błędów (co robią kosmiczne fotele w starodawnym gabinecie? i łóżko w jednej sypialni drewniano - czerwone, a pościel bladoniebieska ![]() To co najbardziej mnie urzekło to umiejętne połączenie kolorów. Jest ich tak dużo, a mimo wszystko tworzą zgrabną całość. No i w ogóle umiejętność zagospodarowania takiej wielkiej bryły. Mistrzu... a już szczególnie podziwiam za wykorzystanie tych rur podsufitowych. Strasznie mi się spodobały, ale nigdy nie wiedziałam, gdzie je wrzucić... <zazdrosna bardzo>. No i bardzo ładnie wybrałeś dodatki z neta ![]() Dzieś wieczorkiem - ściągnę od Ciebie pomysł i sama wprowadzę simów do takiej rezydencji ![]() Aha - trawnik Ci się za bardzo odcina od otoczenia... Ostatnio edytowane przez Björk : 30.12.2008 - 07:44 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie, szczególnie bryła i tyle Ci powiem
![]() 10/10 |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Pięknie, profesjonalnie, stylowo, z pomysłem... Braknie epitetów na określenie Twojego dzieła
![]() Jestem zszokowana- udowodniłeś mi, że nawet taki wielki dom da się rozplanować i umeblować. Jestem pełna podziwu. Nie dość, że profesjonalnie wykonany, to jeszcze meble łanie podobierane, nie odbiegające od siebie style... Na nic innego, jak 10/10 nie zasługujesz (chyba, że ocena powyżej skali ![]() Coś mi się obiło o uszy, że bodajże na MTS były jakieś większe parcele. Ale nie jestem pewna. I jeszcze tak poza sprawą budownictwa: piszesz FS? No to w takim razie czekam na to, by móc je przeczytać i ocenić ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, no, całkiem niezłe. Bardzo udany projekt, niecodziienny pomysł i umiejętne wykonanie, widać wprawioną rękę.
W punktacji mógłbym odjąć za kilka niedociągnięć (jak np wspomniane wcześniej fotele w gabinecie, odcinające się od otoczenie pokrycie terenu==>wina zbyt małej działki jak mniemam oraz zbyt duże puste przestrzenie w domu), ale są to właściwie drobiazgi, a całość jest na prawdę przyzwoita i miło się tą pracę ogląda. Ocena: 9,5-10/10 Gratuluję i pozdrawiam, Marian.
![]() |
#6 |
|
![]()
Genialny! Brak mi słów! W końcu jakiś nie ultra-hiper-modern, bardzo, bardzo mi się podoba.
10/10
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła jest niesamowita! Poradziłeś sobie z jej rozmiarem i zamiast klocka, wyszło coś na prawdę porządnego. Wnętrza zapierają dech - zwłaszcza te schody przy wejściu, czy kuchnia. Jedyne, co mogę zarzucić, to oczywiście nowoczesne meble. Najbardziej mnie zraził kosmiczny telewizor w ostatniej prezentowanej sypialni. 9,5/10
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Osobiście bardzo mi się podoba, chociaż niektóre pomieszczenia mogłyby być lepsze np. toaleta dla służby, bardzo ładna toaleta (ta największa) . Troszke za dużo stołów . Ogólnie to fajnie . ; ) Moim zdaniem . ; >
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Oł Maj Gat! To jest boskie. Na początku myślałam, że to jakaś akademia, ale... 10/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Na początku myślałam, że to kolejny, maxisowy blok mieszkalny ze znikomą ilością mebli, sterylny i nudny.
A tu psikus! ;-) Udało Ci się fajnie zagospodarować duże przestrzenie - wieeelki plus za to, nie ma wrażenia pustki, wszystko fajnie się komponuje, nawet jeśli łazienki są bardziej w stylu modern. Jedyne czego mogłaby się czepić, to czerwona sypialnia, w niby stylu orientalnym - ogólnie nie przepadam za tym kolorem. widzę tu dodatki świąteczne - fajnie by było, gdybyś dał jeszcze foty domu (rezydencji? ![]() Pozdrawiam. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|