Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.03.2004, 18:18   #91
Nacia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by "zuzka"+Feb 5 2004, 07:59 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE ("zuzka" @ Feb 5 2004, 07:59 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kaczusia@Feb 4 2004, 10:55 AM
Odkryliście nowy czar? Jaki? No kto będzie tak dobry i na forum znajdzie nam ten przepis na nowy czar? Oczywiście żartuje
Ja znam tajny czar!!! a raczej nie czar tylko przepis na oślą babeczkę!!! oto składniki: masło, pył chochlików, proszek do pieczenia!:0 Uwaga po zjedzeniu babeczki satajesz się osłem!!! [/b][/quote]
o mój boże... ZUJOT, ja ci powiedziałam o tym ciachu ale sama je nazwałam oślą babeczką, bo wygląda jak babeczka i po zjedzeniu tego badziewia zamieniasz nie w osła... to sie oficjalnie nazywa Magiczny Biszkopt... Wybaczcie zuzance- ona nie wiedziała...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2004, 13:03   #92
Chiqa
Guest

Domyślnie

Co to ma być za sim-patryjotyzm. Piszecie na tym forum bo kochacie simsy a nie poto by oczerniać Maxisa. Nie wszystko jednak stracone, jeżeli nikt nie odkrył zielonego smoka to czas go odkryc i jeze4li nkt nie odkrył nowych zaklęc to trzeba tak długo się starać az sie odkryje. Jak się wam znudziło to niegrajcie.

PS. super ma być nowy dodatek - w primaaprilisowym kawale.

stare 08.04.2004, 13:33   #93
Jala
Guest

Domyślnie

Niewiem, jak wy ale ja jeszcze niczego nie odkryłam :unsure: A w twj książeczce pisze, że jak sie odkryje wszystkie czary to dochodzi 5 nowych <_< Kłamią jak ... No poprostu koń by się uśmiał Jak coś znajde to powiem.

HEYAH

stare 09.04.2004, 21:57   #94
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie

Dobija mnie, że tak niewiele jest "nowych czarów"... Może napisać do twórców pisemko z prośbą
<zaduma>

<rezygnacja>

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline  
stare 15.04.2004, 12:30   #95
Rilla
Guest

Domyślnie

Kiedyś jak miałam dziecko sima to gdy bawił się z wróżkami dostawał taki pył. Nie pamietam jak to sie nazywało chyba pył wrózek. I to można było dodać do tego mieszadełka smoka. Mam kilka pytań. Prosze odpowiedzcie !
1. Jakie produkty magiczne mogą mieć dzieci ?
2. Jak je zdobyć ?
3. Jakie powstają zaklęcia dla dzieci ?
Dzieki za dpowiedź...

stare 15.04.2004, 12:35   #96
Midway
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by rilla90@Apr 15 2004, 01:30 PM
Kiedyś jak miałam dziecko sima to gdy bawił się z wróżkami dostawał taki pył. Nie pamietam jak to sie nazywało chyba pył wrózek. I to można było dodać do tego mieszadełka smoka. Mam kilka pytań. Prosze odpowiedzcie !
1. Jakie produkty magiczne mogą mieć dzieci ?
2. Jak je zdobyć ?
3. Jakie powstają zaklęcia dla dzieci ?
Dzieki za dpowiedź...
Przecierz dzieci mogą zobaczyc swoje składniki i czary w księdze czarów

stare 15.04.2004, 12:38   #97
Rilla
Guest

Domyślnie

Kurcze ja nie widziałam, ze taka jest... a w jakim dxziale mozna ja kupić ??

stare 15.04.2004, 17:51   #98
Nindë
Guest

Domyślnie

Mam pytanie..To na przepis magiczny biszkopt..To tam jest cukier czy masło?? Bo ktos podal cukier a ktos maslo...To co jest prawdziwe...??

stare 17.04.2004, 11:51   #99
Nyśka
Guest

Domyślnie

Podajżę masło.

stare 19.04.2004, 15:32   #100
Kama2002
Guest

Domyślnie

Do czego "wsadzić" poszczególne składniki z Nektaru, Biszkopta i Dorosłości w minutę?
Co to jest Cegła Zagłady i skąd ją wziąć?
Ukryte czary może są tak schowane, że nikt nie może ich znaleźć i może przez to wydaje się, że to nieprawda?

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości)

Zasady Postowania