![]() |
#91 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() o mój boże... ZUJOT, ja ci powiedziałam o tym ciachu ale sama je nazwałam oślą babeczką, bo wygląda jak babeczka i po zjedzeniu tego badziewia zamieniasz nie w osła... to sie oficjalnie nazywa Magiczny Biszkopt... Wybaczcie zuzance- ona nie wiedziała... |
|
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Co to ma być za sim-patryjotyzm. Piszecie na tym forum bo kochacie simsy a nie poto by oczerniać Maxisa. Nie wszystko jednak stracone, jeżeli nikt nie odkrył zielonego smoka to czas go odkryc i jeze4li nkt nie odkrył nowych zaklęc to trzeba tak długo się starać az sie odkryje. Jak się wam znudziło to niegrajcie.
PS. super ma być nowy dodatek - w primaaprilisowym kawale. |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Niewiem, jak wy ale ja jeszcze niczego nie odkryłam :unsure: A w twj książeczce pisze, że jak sie odkryje wszystkie czary to dochodzi 5 nowych <_< Kłamią jak ... No poprostu koń by się uśmiał
![]() HEYAH |
![]() |
#94 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobija mnie, że tak niewiele jest "nowych czarów"... Może napisać do twórców pisemko z prośbą
![]() <zaduma> <rezygnacja>
#95 |
Guest
|
![]()
Kiedyś jak miałam dziecko sima to gdy bawił się z wróżkami dostawał taki pył. Nie pamietam jak to sie nazywało chyba pył wrózek. I to można było dodać do tego mieszadełka smoka. Mam kilka pytań. Prosze odpowiedzcie !
1. Jakie produkty magiczne mogą mieć dzieci ? 2. Jak je zdobyć ? 3. Jakie powstają zaklęcia dla dzieci ? Dzieki za dpowiedź... |
![]() |
#96 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Kurcze ja nie widziałam, ze taka jest... a w jakim dxziale mozna ja kupić ??
|
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie..To na przepis magiczny biszkopt..To tam jest cukier czy masło?? Bo ktos podal cukier a ktos maslo...To co jest prawdziwe...??
|
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Podajżę masło.
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Do czego "wsadzić" poszczególne składniki z Nektaru, Biszkopta i Dorosłości w minutę?
Co to jest Cegła Zagłady i skąd ją wziąć? Ukryte czary może są tak schowane, że nikt nie może ich znaleźć i może przez to wydaje się, że to nieprawda? ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|