![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Kochana musisz napisać książkę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
No tak, opowieść doszła już prawie do kulminacyjnego punktu
![]() Powtórzę to sam co w komentarzu do opowiadania - być może matka Sarah i Michaela była taka wredna bo czuła się samotna? Nie wiem, czy ten wyjazd dobrze jej zrobi, ale na pewno dobrze zrobił jej dzieciom ![]() Roger pomimo tego, że już wredniejszy być nie może znacznie zyskał na wyglądzie, co prawda daleko mu do mojego ulubieńca Michaela ![]() Ciekawa też jestem dlaczego Seth ciągle wychodzi przez balkon skoro nie na już matki? Normalnie drugi Romeo ![]() Czekam z niecierpliwością na następny odcinek żeby zobaczyć zdjącia. Ciekawi mnie strasznie parę postaci ![]() Poważniejsze błędy: Od tamtego dni - dnia Widywaliśmy się co dziennie- codziennie całował prze chwilę - przez zemsty! - z wielkiej litery |
![]() |
![]() |
#154 |
Reputacja: 10
|
![]()
Callineck, domyślam się, że masz na myśli Davida... jednak jego nie będzie. Jeśli chodzi o Rogera... hmm... ja wiem, czy nie może być wredniejszy? wszystko jest możliwe. No, powinnam być dumna, że stworzyłam Michaela
![]()
![]() |
#155 |
|
![]()
oj, szybko lecisz z odcinkami
![]() Genialne zdjęcia z ilością idealnie proporcjonalną ilością <nie obrazi się za więcej> Bardzo ładnie opisujesz sytuacje. Roger faktycznie wyładniał, ale i tak Michael jest ![]() ![]() Sarah... co z nią zrobisz? Jak się skończy jej przygoda z tymi typkami/psami/wilkołakami <kto jak lubi ![]() ciekawie, i to bardzo ![]() faktycznie napisz książkę ^^
![]() |
#156 |
|
![]()
Super co tu dużo mówić oczywiście 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
Świetny klimat! Umiesz przekształcać myśli w zdania... Co tu dużo mówić: cudo
![]() ![]() ![]() ![]() Ocena: 10/10. Ps. Z tych książek Stephenie Meyer, które wyszły po polsku też moim faworytem jest "Zaćmienie" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
FS jest swietne, chociaż szczerze przyznam, że nie czytałam całego
![]() Ale za to czytałam całe opowiadanie ![]() Z niecierpliwością oczekuję następnego odcinka, który chyba ciekawi mnie najbardziej ![]() A może by tak pomyśleć o kontynuacji opowiadania...? ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
Kejt24 - kontynuacja już jest!! Tylko w dziale nasza twórczość, twórczość pisana pt. Traktat przymierza. Jak to, nie czytałeś? To jest cudne ; ***
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|