![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dom okropny.
Nadal takie same ogrody - jakuzzi , fotele pare drzew i basen o dziwnym kształcie. Nadal pomieszane style, pustki i strasznie gryzące się kolory. Nie wspominając już o masakrycznej bryle - wiejskie kamienie i deski + płaski dach ?! A, ja naprawdę miałam nadzieje że tym razem coś zmienisz ![]() Nie wiem też o co tobie chodzi, ponieważ denerwujesz się kiedy innym twoje domy się nie podobają, a wciąż budujesz takie same nie stosując się do zaleceń. Rozumiem że takie domki po prostu lubisz, ale w takiej sytuacji nie pokazuj ich tu. I jeszcze specjalnie prowokujesz nazwą tematu... Mam nadzieję że to przemyślisz i albo przestaniesz pokazywać tu swoje twory, albo poprawisz coś w swoim stylu budowania, bo to zaczyna być naprawdę irytujące. |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
0/10
pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 11.01.2009 - 11:16 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia małe, niewiele widać. A na tych, gdzie jednak coś widać, moje oczy nie widzą niczego fajnego. Przykro mi, ale wyżej nie ocenię... 1/10.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
No faktycznie to postępy słabe.Za małe zdięcia!bryła bardzo słaba - nie ciekawa w ogóle najlepiej porzuć taką budowę!- może zupełnie coś innego!
W wewnątrz brak rewelacyjnych postępów z twojej strony - oglądaj domy innych urzytkowników ucz się trochę od nich ,przecież nie musisz budować tak samo jak oni! ogród trochę lepszy -ale jeszcze popracuj nad nim! Ocena 1/10 -udanego następnego (nie zapomnij o dachu o ile lubisz dach) |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Przydała by się lupa...
Wejście - widać że duże i puste pomieszczenie. Kuchnia nie zbyt ciekawa. Jadalnia jest brzydka. Pokój rekreacyjny - przydał by się jakiś obraz na ścianie, lub jakaś inna ozdoba. Sypialnia - też nie za ciekawa. Łazienka - ![]() Dom sie mi nie podoba. |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
skarbie nie dawaj już domów więcej... Mi też się moje domy podobają, też uważam, że są ładne, ale... Nie pokazuje tak tego. Słucham rad innych, a ty... Ręcę opadają,
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Hm, dałam 2, ale wahałam się jeszcze z 1, ale teraz żałuję, że jej nie dałam. Otóż, nie mówię, że ja jakoś świetnie buduję, ale to, co ty dajesz to już masakra. Jakoś lepiej o ziarnko piasku zrobiłaś, ale nadal to nie jest to. Nie umiesz po prostu łączyć kolory i w ogóle, nie rozumiem tego. Poza tym ta twoja arogancja i szczyt beszczelności przerasta wszelkie pojęcie. Nie wiem, czy masz zaburzenie własnej osobowości? Daj spokój..
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
To nie forum dla dzieci neo. Praca koszmarna.
0/10 To chyba miał być jakiś żart, albo prowokacja ;// |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bjork edit: Rozumiem, że dom Ci się nie spodobał, ale mogłaś to wyrazić w bardziej kulturalnej formie. I rób tak proszę na przyszłość
Ostatnio edytowane przez Björk : 16.01.2009 - 16:38 |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
<śmiech na sali>
Kheeem ... Nie podoba mi się i ty wiesz czemu ; D Popracuj jeszcze zanim wystawisz dom. 0/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|