![]() |
#141 |
Guest
|
![]()
No to jestem wam winna po notce;]
Odcinek oczywiście b. fajny, dobrze właśnie, że jest tyle tekstu. Co do zdjęć - nic do nich nie mam, fajne są^^ Nie będę wytykać błędów, bo pewnie ich tam nie ma skoro pisałaś w Wordzie. Pozostaje ocenić: 9.5/10 Czegoś mi brakuje |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Pierwszy fotostory który przeczytałem (1 odc. jeszcze przed rejestracją) i który cały czas śledzę. Gratuluję świetnego wykonania, niewielu błędów i w ogóle wszystkiego. Za całość 9/10, bo jeszcze nie koniec, i nie wiem jak się dalej wszystko potoczy
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Dzięki, Chanel i Tuptuś : ))
|
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
W końcu zabrałam się za czytanie i żałuję. Żałuję że tak długo z tym zwlekałam
![]() Podobał mi się opis mechanizmu przemocy, którą Nick stosował wobec Rose. Przebija przez niego profesjonalizm i znajomość tematu, za co duży + bo nie ma nic gorszego jak skopać taki powazny problem. Co do samej akcji - nie sadzę żeby teraz wszystko było w porzadku, obawiam się że to dopiero początek klopotów. Ellie - nie przesadzaj, zdjęcia bardzo ładne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Uff, Callineck, dzięki. Właśnie strasznie się bałam tej przemocy ^^
A co do zdjęć to też mam taką nadzieje :p edit. próbowalam zacząć pisać 6 odcinek, ale za Chiny nie mogę - no nie wiem, piszę 1 zdanie i się zacinam. spróbuję jutro ; )) Ostatnio edytowane przez Ellie : 15.01.2009 - 18:27 |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
super ten odcienk, zdjęcia też b. mi się podobają, mam do Ciebie pytanie, z jakiej strony masz fryzure tej murzynki ?
|
![]() |
![]() |
#147 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajne fotostory. Gratuluję pomysłu, wykonania i wogóle wszystkiego. Bardzo fajnie się czyta ;p
PS Chyba wiem czemu Rose pójdzie do więzienia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Schrei - włosy są z peggy : ))
Ria - dzięki :p |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Ojejku, nie ma się czym zachwycać. Miły i przyjemny harlekin lecz nic poza tym. Dobrze się czyta, szybko, bez emocji. Typowe czytadło dla pensjonariuszek szkoły z internatem. Proszę mi nie wytykać mojego własnego zdania. Nie będę niczego lepszego wymagać od simowego fotoopowiadania. Nie ciekawi mnie co się dalej stanie, pozdrawiam.
Dzisiaj to czegoś porządnego muszę ze świeczką szukać... |
![]() |
![]() |
#150 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |