![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Nie prawda... Na klęczoco żeby płakać, trzeba wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true
Wybrać Mimic face czy coś takiego i gotowe.... |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
No tak, ale to nie 1 filmik widzę taki, teraz nie podam ci przydkładu ale taki (na youtube) Dimond3d (eee ehh chyba tez z STV) to też tak umie, tym bardziej maxis maxisem ale musieli to jakoś zrobić tak?
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
A klękanie i błaganie to nie jest nic trudnego. Wystarczy mieć InSIMenatora lub włączyć boolpropa i poszukać odpowiadającej tej czynności animacji. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
No, to tak jak pisałam z boolpropem
|
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 12
|
![]()
A ja mam pytanie do programu Sony Vegas. Jak dodac tekst, ale taki jako dialog?
I jak zrobic, zeby taki tekst np. tytulowywlatywal, czy cos, jak w Movie Makerze?
![]() |
![]() |
#97 | |
|
![]()
Sony Vegas jest dość profesjonalnym programem. Co prawda są przykładowe napisy itp., ale akurat np. dialogi trzeba sobie samemu dostosować do swoich potrzeb (wielkość napisów, czcionkę, bordery, kolory i wysokość oraz inne opcje). Za dużo tego, by opisywać. Podam linki do poradników, które, choć nie mówią wszystkiego, z pewnością ci pomogą.
![]() http://www.forum.wiaderko.com/filmy-...ro-cz-1-a.html http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1380437 Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Ten pierwszy poradnik co prawda juz znalam, ale ten drugi mi sie napewno przyda. Dzieki!
Tylko nie rozumiem o co chodzi z tym "lapiesz za napis" ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
No jak wstawiasz napis na linię czasu, to można regulować jego przejścia. Wszystko na pewno jest w poradniku, bo to właśnie z niego korzystałem i wiele rzeczy się dowiedziałem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
A, dobra juz wsyzsko rozumiem, wlasnie pokombinowalam, i juz wiem jak te napisy zrobic. Metoda prob i bledow rzeczy jasna
![]() ale dziekiza poradnik. ![]() Tylko ze bardziej bym wolala, zeby dalo sie, ze te litery tak"wskakuja" na ekran tak jak w MM, ze np. powiekszenie, zanikanie itp...
I'll be your wish I'll be your fantasy... Ostatnio edytowane przez misterio : 04.02.2009 - 19:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|