Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.12.2008, 09:28   #411
Swampfire
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ćwir :
Kasandra zerwała z donem przed ślubem dzięki czemu unikła depresji.Wyszła za mąc za Marzyciela(nie pamiętam imienia)
Mortimerowi przywruciłem Belle boolPropem i dożyli złotego jubileusza poczym wyjechali na wyspe twikki.
Aleksander stał się nastolatkiem ale spalił się podczas swoich urodziń kiedy miał stać się dorosłym
Marzyciel :
ten nastolatek (jak on miał ???)porzucił tą dziewczyne przyjemniak(znowu brak imienia)a zakochał się w tej drugiej
ten dorosły ożenił się z kasandrą
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.12.2008, 11:31   #412
Lawend

Reputacja: 10

Ja wprowadziłam rodzinę Cacko z Miłowa do takiego maleńkiego domku niedaleko Biedaków. Staruszkowie adoptowali niemowlaka Krzysia, który jest już dzieckiem. Przygarnęli też małego kociaka o imieniu Alegra. Halszka zmarła zostawiając duży spadek. Alfred (jej mąż) bardzo za nią tęsknił, więc Krzyś wskrzesił Halszkę oferując 10.000. Ponownie zakochałam w sobie Halszkę i Alfreda. Wzięli ze sobą ślub. W planach mam wybudowanie nowego domu dla rodziny Cacko.
Lawend jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2008, 10:11   #413
adusiax3
Guest

U mnie Kasandra zaszła w ciąże z Donem I mieszkają razem Dziadzio umarł. Aleksander stał sie nastolatkiem i jest z jedną siostra przyjemniaczek -_- Nie wiem jak sie nazywa. taka satanistka. siostry Kaliente znalazły meżów których ja stworzyłam. Biedakowie przeprowadzili się do dużego ładnego domu bo Balbina wyszła za mąż za milionera. A u Haków wszystkich spaliłam ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2009, 10:07   #414
madusiaX
Guest

Dzisiaj pogram sobie w milowie bo zainstalowalam od nowa simsy. ;p p Wieczorem zdam relacje
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2009, 11:03   #415
RoxyFM

Hmmm....ja pewnego razu wyłączyłam kompa, zanim się do końca simsy wyłączyły i wszystkie rodziny Maxisa szlag trafił. A nie, uratowałam Biedaków i Ćwirów. Biedakami nie grałam, a Mortimer adoptował jakieś dzieciątko, Kasandra ma jakieś własne, a Aleksander hajtnął się z córką mojej siostry chyba...ale jakoś tak
stare 22.01.2009, 14:00   #416
Sabrina123

Miłowo:
Don Lotario - zaprosił wszystkie babki(które kochał)i z nimi zerwał i ożenil się z dziewczyną stworzoną przez moją siostrę.
Kasandra Ćwir - ciągle ryczy a Mortimer jest wściekły na Dinę.
Dina i Nina Kaliente - się nienawidzą.
Dariusz i Szczepan - u nich nic nierobiłam.
Balbina Damian i Błażej - u nich też nic nie robiłam.
Marysia i Damian - 10x się nienawidzą.
Andżelika i Liliana - się pogodziły.

A w innych miastach nic nie robiłam.
THE END
Sabrina123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2009, 18:21   #417
simswerka
Guest

Ja gram tylko w Miłowie.
Don Lotario. Ma kilka kochanek. Kasandra przyłapała go na rance z inną (oni tylko jedli kolacje!). Byli na siebie wściekli ale teraz są znajomymi.
Marzyciel. Ohh kocham ich:]. Darek i Ella (simka stworzona przeze mnie) wzięli ślub. Ella miała córkę Sarę, teraz jest nastolatką. A i mają swoją córkę Anę. Szczepan właśnie wprowadził się do Diny. Wybudowałam im super chatę.
Kaliente. Dina otworzyła przedsiębiorstwo domowe (salon fryzjerski). Ale już zamknęła:]. Wprowadził się do niej Szczepan. Nina pracuje.
Innymi rodzinkami nie prowadziłam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2009, 22:54   #418
Łezka

Reputacja: 17

Hej wszystkim .
W ostatnim poście wypisałem wszystkie losy rodzin z samego Miłowa pomijając te "Dzielnice" z innych dodatków. Nareszcie pozmieniało się trochę u Ćwirów i u Lotario.
- Ćwir stwierdziłem, iż Mortimer nie może umrzeć w samotności (ponieważ, gdyby umarł to byłoby nieparzyście nagrobków w ogródku) i dlatego sprowadziłem do niego piękną niczym zmurszałe drzewo Mariannę Krawiec z domu Krawiec, z którą Morti szybko się zaręczył i ożenił. W między czasie Aleks dorósł poszedł na studia skończył je z wyróżnieniem, aha i skończył psychologię ponieważ ma zamiar zostać Ministrem Edukacji.
Kasandra wspięła się po szczeblach kariery naukowej na stanowisko Wykładowcy. Ona jest bezdzietna, bezmężna, bez narzeczonego.
- Lotario Don jak sama nazwa wskazuje jest Latynosem nie mylić z letnim nosem. Więc Don zerwał z Kasandrą miałem zamiar ochajtać go z Niną, bo Dina już była zajęta o czym powinniście wiedzieć z poprzedniejszego postu, ale nie ochajtał się z Niną ani z Diną, ani z Kasią Langerówną. Więc stworzyłem mu wybrankę serca Antoninę Dąbek, z którą nie doszło do oficjalnych zaręczyn, ponieważ Don zrobił dzieciaka takiej jednej Mirandzie Del Quelle, którą właśnie w chwili poczęcia przyłapał mąż jej niejaki Klaudiusz Del Quelle. To wszystko dziękuję za uwagę miłej nocy życzę.

POZDRAWIA:
stare 24.01.2009, 19:08   #419
simswerka
Guest

Post Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Grr.. Musze się wam wyżalić. Wprowadziłam Szczepana Marzyciela i Dinę Kalientę do super chaty. Kochali się, byli szczęśliwi. Pewnego wieczoru poszli na randkę pod koniec wrócili do domu i Szczepan poprosił Dinę o rękę. Zgodziła się ale... nad jej głową pojawił się pierścionek zaręczynowy święcący się na czerwono. W wspomnieniach miała, że to nie był najlepszy pomysł dla takiego sima jak ona. Co to ma znaczyć? Zerwała z wszystkimi kochankami, nie miała zaręczyn w obawach, jej aspiracją było pogoń za bogactwem... Czemu tak się stało?

Ostatnio edytowane przez simswerka : 25.01.2009 - 09:34
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2009, 19:17   #420
Łezka

Reputacja: 17

Simswerka mnie też się coś takiego zdarzyło i nawet z simami co mieli inną aspirację niż pogoń za bogactwem, np. jestem sobie w rodzinie Miraż (w ogóle to bardzo dziwna rodzina) i tam karzę Arkadiuszowi, żeby zaręczył się z Mariolą no i jemu też pojawił się pierścionek na czerwonym tle a jej pierścionek na błękitnym tle nie wiem jak mam to rozumieć, bo nie miał ani kochanki, ani obaw związanych z zaręczynami. Ja na to po prostu machnąłem ręką, bo może tak ten sim akurat miał ??

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania