![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Normalnie szaleje z tymi domami, dopiero co wczoraj wstawiałem Glamour Mansion, a już dzisiaj wstawiam kolejny domek. Owy dom zamieszkuje od niedawna rodzina Ktoś. Nina i Teodor są małżeństwem i od chwili wprowadzenia się próbują zrobić sobie dziecko ![]() To jest ich marzeniem. Nie chcą pracować tylko się bawić Oto rodzinka: ![]() Wartość Parceli - 53 957$ Rozmiary Parceli - 30x30 Otoczenie - Dolina Niezbędna Bryła ![]() Ach, ale oni są nie kulturalni! ![]() ![]() Ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() __________________________________________________ _______________ Nie chcę nic zdradzać, ale mój następny projekt to osiedle ![]() Mam też niespodziankę na Walentynki ![]() ______________________________________ Ostatnio edytowane przez dżin. : 30.01.2009 - 19:31 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie ,salonik za duży nie wykorzystałeś wolnego miwjsca mogłeś go zagospodarować ,dobór kolorów może być ,
Zawaliłeś z kominkiem po co są tam te dwa okna no i w kuchi też szafka na oknie zwracaj na to uwagę psuje wygląd pomieszczeń, te grzejniki obok siebie nie pasują. Sypialnia jest ładna, łazienka też ,ładny jest ogródek. ocena 5/10, -nie dopracowałeś saloniku za pusto! |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki, a mi się wydawało, że te dwa grzejniki obok siebie pasują
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
z zewnątrz: ogólnie ładnie, ale widzę niedopracowania np. trochę dziwny ogród.
fajnie ci wyszła łazienka. ale żeby sufit w kuchni był wyłożony płytką w koguty? trochę przesadziłeś. pozatym widać trochę pustki i niedosyt. salon wyszedł trochę nędznie. ale tak to dosyć przytulny domek, w sam raz do grania. aha i moja rada: rób między zdjęciami odstęp 'enterem' bo źle się ogląda jak są takie 'posklejane'. 6/10 edit: jak chcesz czcionkę zmienić na Arial to napisz bez cudzysłowiów (niewiem jak to się to słowo odmienia). Ostatnio edytowane przez treys : 24.01.2009 - 18:16 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fajnie Ci to wyszło tylko, że jak dla mnie to nie podoba się kolor domu.
A reszta jest bardzo fajna. Moja ocena to 8/10. Gratz ![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzięki treys, myślałem, że z cudzysłowami, tak było napisane w jednym temacie
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie jest źle. Dom nawet przyjemny. Znajdzie się tu oczywiście kilka błędów (szafka wchodząca w lodówkę i na okno (!) czy kafelkowy sufit O_o) Bryła to jedna z lepszych, które udało ci się zrobic. Jak już powiedziałem, nie jest źle, ale i tak dom nie zachwyca.
5/10
#8 |
Guest
|
![]()
Aleee pusto
![]() Za to ładna kolorystyka ![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ojojoj...
To już serio Twój ósmy dom?! ![]() Eee... Jest taki średni. Są rzeczy, które mi się spodobały (przykładowo ogród, salon czy przedpokój), nie spodobały (kuchnia przede wszystkim) i są w miarę (łazienka i reszta). Mogło być lepiej, naprawdę. Poza tym, skoro już po raz ósmy prezentujesz nam swoje dzieło, to tym bardziej... :/ 6/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mam nadzieję, że to osiedle i walentynkowa niespodzianka będą lepsze od pozostałych
![]() Jakby coś ta ''niespodzianka'' zostanie wstawiona 14 lutego w walentynki ![]() A osiedle, może we wtorek |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|