![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
To otoczenie idealnie pasuje do tego domu, jak już wspomniała Liv
![]() Basen kompletnie nie pasuje do tego klimatu( przesadziłeś z nim ) bardziej by pasowało jakieś jeziorko. Co do ogrodu: te drzewka pasują do wyglądu bryły, ale przydałyby się tam krzaczki i więcej gatunków drzew W (przedpokoju??) kolorystyka nie zachwyciła mnie( zwłaszcza obrazki w czarnych ramkach do żółtej i czerwonej farby i kremowy stół bilardowy ) Salon no muszę powiedzieć, że wyszedł Ci bardzo fajnie. W sypialni, jak ktoś już wspomniał, te lustra kompletnie nie pasują do tego pomieszczenia ze względu na wzorki ![]() Kuchnia zupełnie mnie przeraża, zwłaszcza połączona z nią jadalnia( krzesła psują wygląd kuchni, albo stół ) Co do łazienek to wyszły Ci super ![]() Następnym razem popracuj nad ogrodami i kolorystyką 7/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
bryła: mało zachwycająca ale ujdzie. kolor taki trochę brzydki.
ogród: nawstawiane byle jak choinki. jak chciałeś żeby wyszło dziko to by się przydało trochę więcej innych drzew a nie wszędzie te same. wnętrze: to że podłoga i ściana ma podobny do siebie kolor wcale nie znaczy że to pasuje. chodzi o to że kiepsko ci wychodzą połączenia kolorów. cóż zdjęcia też złe bo zrobione ze złej perspektywy. powinieneś robić je tak jakbyś sam był w tym pomieszczeniu i je fotografował. 5/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Super chata ^^
Tylko w sypialni mi sie panele nie podobają, ale reszta mi sie podoba 10/10 I mam pytanie : Ten samochód odwróciłeś kodem move_objects on?? I czy pojawia sie animacja jak wyjeżdżasz autem? |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Ajć. Dom mi się nie podoba. Wnętrza są brzydkie. Meble z neta są jakieś takie bez wyrazu, kanciate. Ogólnie w domu panuje istne fiksum dyrdum. Style pomieszane chyba ze wszystkich możliwych dodatków. Bryła jak i ogród, brzydkie. Ocena: 4/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
troche ciemno jak by prąd wysiadł to uuuu
-aaaa -co -duccchh tam jeest -co ty to ... tak to kawałek zdartej czarnej farby xDDD domek ładnie fajnie zrobiony 8/10 |
![]() |
#16 |
|
![]()
dzięki za oceny
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|