Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.01.2009, 18:41   #211
simka1
Guest

Domyślnie Odp: Madame Crazy models

Cytat:
Napisał Oblivion Zobacz post
Miodka14, eee zadziwiasz mnie. Do jakiej simki podobna jest moja simka? Mam już dość tych waszych fałszywych oskarżeń na moj temat.
az się zainteresowałam tematem
simka jest podobna do mojej Angie, ale ja juz sobie dałam spokój ze zwracaniem na to uwagi. Widocznie rynek dodatków do gry jest zbyt wąski by te sie nie powtarzały i szczerze przyznam ,że po naszej rozmowie byłabyś zbyt bezczelna gdybyś miała wzorowac się dalej. Ja uznałam to po prostu za zbieg okoliczności i mam nadzieję ze ten także owym jest.
Simkę widziałam wcześniej ale uznałam ze moje odczucia sa bezpodstawne gdyz nikt nie zauważył podobieństwa. Tym samym ja równiez odpuściłam bo bez sensu jest tak ciągle zwracac uwagę na takie szczególy. Miodka fajnie ,ze zaglądasz na simarta i że zauważyłaś podobieństwo ,ale wydaje mi się ze czas z tym skończyć. Kazdy ma prawo uzywać takich samych dodatków co stwarza ryzyko podobieństwa. Z mojej strony nie ma roszczeń więc dyskusje znów na ten sam temat uznaję za jałową .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.01.2009, 18:50   #212
Miodka14
Guest

Cytat:
Napisał Intenso Zobacz post
Ohh... Maj Got~! Co to będzie? Oh kurcem. Chamski plagiat... Więc napisałam chamski post i tyle...
Nie jesteś zabawna. Moim zdaniem ten post nie był chamski, ale jak cię tak męczy to go usunę. I proszę cię, trochę szacunku. Nie traktuj mnie jak słodkiej-idiotki.

Simka1 rozumiem, ja też już dałam sobie spokój. Szkoda tylko że ludzie na mnie tak naskoczyli Na przyszłość będę czytać tematy, bo na tym forum jest kłótliwe społeczeństwo.

stare 25.01.2009, 20:34   #213
Oblivion

Reputacja: 10

simka1, myślałam, że chodzi o to, że moja najnowsza simka jest podobna do Twojej, dlatego taki post który zacytowałaś. Nie zamierzam już wzorować się na twoich pracach, masz rację byłabym wtedy zbyt bezczelna. Tamta sprawa była już wyjaśniona i nie uważam by stosowne było do niej wracać.
Miodka14, proszę Cię abyś czytała wszystkie posty z takim oto wątkiem, ponieważ kiedy sprawa jest tu wyjaśniona tworzymy tu zbędny spam.
stare 27.01.2009, 22:57   #214
Holly
Guest

Oj dajcie sobie spokój, myślę, że Oblivion po tym incydencie przestanie czerpać inspiracje z simek innych autorów. A ja czekam na nowe dzieło w tym temacie

stare 28.01.2009, 00:31   #215
Nadine

omg, od kiedy plagiaty nazywamy 'czerpaniem inspiracji' ;---) ?

[img]http://i41.************/34tajvd.gif[/img]
Nadine jest offline  
stare 28.01.2009, 11:49   #216
Oblivion

Simek confessions nie pobralam i ich nie przerobiłam dlatego tego plagiatem nazwać nie można tylko wzorowaniem się na nich.
stare 28.01.2009, 15:42   #217
Eldiia
Guest

Wszystkie są cudne, a najładniejsza jest Klothilde!

stare 28.01.2009, 20:24   #218
Holly
Guest

Oj no tak napisałam, bo nie uważam tego za plagiat... a z resztą nvm, bo się tu zaraz śmietnik zrobi i tyle

stare 28.01.2009, 21:08   #219
Oblivion

Zgadzam się z mojego tematu zrobił się zwykły śmietnik.
Uważam, że temat związany z plagiatem zostanie zamkniety, poniewaz po co rozdrapywac stare rany?
Dziękuję za ocenę Eldiia
stare 28.01.2009, 22:06   #220
Holly
Guest

Czyli założysz nowy temat z simkami? Może można poprosić któregoś z modów, żeby usunął posty niedotyczące simek, takie jak właśnie mój teraz?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania